Modele de rochii negre pentru femeile de toate vârstele

Este cea mai simplă și totuși cea mai elegantă rochie pe care o puteți purta la un eveniment formal. Purtată de decenii și de atâtea generații de femei, mica rochie neagră sau LBD este cea mai clasică piesă pentru orice aspect formal.

Ea este numită astfel pentru designul adesea simplu, dar elegant al rochiei, care îi oferă grație clasică purtătorului prin frumusețea blândă a negrului. Una dintre cele mai iconice rochii negre din istoria modei a fost purtată de icoana de stil Audrey Hepburn în portretul ei ca Holly Golightly în filmul clasic “Mic dejun la Tiffany’s”.

Există diferite tipuri de rochii negre mici pentru diferite tipuri de femei. Iată câteva rochii negre pentru fiecare femeie, indiferent de vârstă!

rochii

Rochie neagră pentru femeile în anii ’20

Această gamă de vârstă este atunci când tinerețea este încă foarte evidentă. Pentru aceasta, doriți să vă bucurați de rochia neagră pentru a vă arăta aspectul casual, care se potrivesc cu cele care arată piele suficientă pe timp de seară. Minimizați accesoriile și lăsați rochia neagră să vorbească singură.

rochii la moda rochii

Rochii negre pentru femeile din anii ’30

30 de ani este momentul potrivit pentru acele doamne care doresc să aibă copii. Dar asta nu înseamnă că tinerețea dvs. este pierdută. De fapt, multe femei strălucesc cel mai bine la vârsta de 30 de ani. Pentru femeile din această gamă de vârstă, doriți să păstrați look-ul simplu și să arătați atrăgător prin siluete adaptate.

rochie 30 neagra rochie 30 rochii 30

Rochii negre pentru femeile din anii ’40

Pentru femeile în anii ’40, vrei să te uiți în același timp cu clasă și sexy și poți realiza acest lucru prin rochii negre, cu lungime până la genunchi și mâneci lungi sau fără mâneci. Desigur, nimic nu vă oprește să purtați o LBD cu accente drăgălașe și mici detalii. Acestea sunt minunate pentru seară.

rochie neagra 40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA