Cum să prezici numerele la ruletă

De secole întregi acest joc de noroc continuă să fie preferatul jucătorilor de cazino. Ruleta este considerată regină a jocurilor de masă aşa că nu lipseşte din oferta oricărui cazino, indiferent dacă acesta este unul fizic sau activează în mediul online.

Şi tot de secole întregi jucătorii au încercat pe diverse căi să prezică care va fi numărul unde bila aruncată de dealer se va hotărî să staţioneze. Cei mai mulţi nu au avut succes dar sunt şi unii care au reuşit în acest demers. Şi pentru aceştia din urmă ruleta s-a dovedit a fi o sursă de venit importantă care să îi scutească de grijile cotidiene. Nu sugerăm acest lucru dar hai să vedem în rândurile următoare care ar fi tehnicile de urmat care să îţi dea şansa de a prezice numerele la ruletă.

Dezvoltă-ţi puterile psihice cu care te-ai născut

Este posibil ca unii dintre noi să poată să facă acest lucru în timp ce alţi nu. Însă în general puterile psihice sunt acolo în noi, stau într-o stare latentă şi de abia aşteaptă să fie în sfârşit dezvoltate şi aduse la adevărata lor valoare.

De aceea încearcă să vizualizezi al 3-lea ochi, cel cu care să “scanezi” câmpurile energetice care te înconjoară şi cu ajutorul cărora să poţi prezice şi numerele la ruletă. Şi încearcă să meditezi cât mai des, această stare te ajută de cele mai multe ori să te detaşezi de această lume şi să fi mai prezent pe plan psihic.

În jocul de ruletă nu ai parte de rotiri fără depunere, trebuie să anticipi cât mai corect numărul unde bila lansată pe roată se hotărăşte să aterizeze. Şi pentru acest lucru ai la îndemână încă 2 forţe care te pot ajuta să faci asta, rugăciunea şi meditaţia.

Există jucători care se roagă şi care cred că odată conectaţi la univers şi la Dumnezeu pot să fie în stare să ajungă la informaţii care nu sunt disponibile altora. Şi este adevărat, rugăciunea şi meditaţia sunt forţele care îţi dezvolta puterile psihice, însă depinde şi de modul în care o faci.

O rugăciune scurtă sau o meditaţie în aceleaşi repere nu te va adânci niciodată în tainele universului. Este nevoie să o faci detaşat de cele lumeşti şi pentru un timp destul de îndelungat astfel încât premoniţia să ţi se activeze şi la jocul de ruletă.

Urmăreşte dealerul

Orice om este unic aşa că şi un dealer de ruletă se supune aceleaşi reguli. Şi cu ce te ajută unicitatea unui dealer pentru a anticipa numerele la ruletă? Simplu, dealerii sunt oameni cu experienţă în acest joc dar care au dezvoltat o anumită rutină.

Aruncă bila cu o anumită forţă pe roata ruletei şi aceasta aterizează de multe ori doar în anumite zone. Aşadar o urmărire atentă a dealerului şi identificarea acestor numere te poate ajuta să devii profitabil la ruletă.

Realist vorbind un dealer nu poate să pună bila ruletei pe acelaşi număr de fiecare dată, ar încălca toate legile probabilităţilor cunoscute. Dar dacă tiparul de aruncări arată un grup de numere poţi avea un avantaj nesperat.

În ruleta este adevărat că cel mai bun pariu este pe un singur număr, dar acesta este greu de ghicit de către oricine. Dar când ai un grup de numere care ştii că iese de fiecare dată câştigător atunci datele problemei se schimbă major.

Există pariuri pe mai multe numere care se pot pune la jocul de ruletă aşa că le poţi acoperi pe toate. Poate că nu vei obţine câştiguri mari ca cele cedate de pariul pe un singur număr dar în mod sigur că vei avea întotdeauna ceva în plus în buzunar.

Urmăreşte bila şi roata ruletei din apropiere

Există şi astăzi cărţi dedicate acestui joc de noroc unde se detaliază o mulţime de strategii de prezicere a numărului unde va cădea bila ruletei. Este oare posibil să poţi anticipa de fiecare dată unde va cădea aceasta?

Puţin probabil să anticipezi cu exactitate întotdeauna care este viteza roţii şi a bilei astfel încât să faci o predicţie clară. Şi chiar dacă cunoşti datele legate de viteză, ştii că bila are obiceiul să sară înainte de a se stabili într-un buzunar.

Aceasta variabilă din urmă încurcă, cum să ştii dacă alege buzunarul din faţă sau pe cel din spate? Poate dacă ai asimila această teorie amprentei unice a aruncării pe care o face dealerul jocului ai avea ceva şanse de reuşită.

Şi în nici un caz pariul pe un număr nu şi-ar avea finalitatea şi deci reuşita în acest caz. Dacă ştii tiparul de aruncare al dealerului şi poţi anticipa viteza roţii şi a bilei atunci sunt indicate cu siguranţă doar pariurile de tip grup de numere.

Foloseşte un dispozitiv

Până acum am detaliat ce ai face tu ca şi persoană ca să poţi prezice cât mai cu acurateţe numerele unde bila se va poziţiona după aruncarea dealerului. Dar cum trăim în era tehnologiei poţi folosi în acest sens un dispozitiv electronic de tipul unui computer.

Trebuie să ştii însă că toate cazinourile fizice consideră acest lucru înşelăciune şi interzic purtarea şi folosirea acestor dispozitive la jocul de ruletă. În Nevada chiar este considerată o infracţiune aşa că nu îţi doreşti să faci puşcărie pentru acest lucru.

Dar asta nu înseamnă că un asemenea dispozitiv nu se poate folosi pentru a da o eventuală predicţie câştigătoare. Metoda în sine este una simplă, computerul funcţionează ca un pistol radar şi măsoară viteza roţii şi a bilei.

Prin urmare, pe baza unui algoritm matematic destul de complicat, se poate face o analiză rapidă a posibilităţilor unde bila ar putea ateriza în funcţie de aceste repere. Rezultatul nu va arăta niciodată numai un singur număr ci mai multe aşa că se indică de fiecare dată parierea pe un grup de numere în detrimentul unuia singur.

Concluzie

Dacă ai reuşi de fiecare dată să prezici cu acurateţe numărul care va ieşi câştigător la ruletă ai fi milionar. Chiar dacă ai dezvoltată puterea psihică şi înţelegi tiparul dealerului nu vei avea niciodată siguranţa că predicţia ta va fi una câştigătoare. De aceea joacă cât de responsabil poţi şi pariază întotdeauna pe un grup de numere, singura modalitate ca să poţi avea succesul financiar pe care ţi-l doreşti!