Cum să ai stilul unei lady

Trăim în vremuri superficiale, în care orice lucru se domodează rapid. Însă, există ceva ce nu se va demoda niciodată și anume: arta de a fi o lady. Din păcate, nu multe femei reușesc acest lucru, mai ales că a fi o lady este un aspect legat atât de atitudine, cât și de stil. Și pentru că site-ul nostru este unul fashion, o să ne axăm mai mult pe partea care vă ajută să aflați ce ținute ar trebuie să aleagă o lady cochetă și stilată.

Și iată care sunt ponturile pe care vi le-am pregătit pentru a vă transforma în adevărate femei ce merită atributul de „lady”.

Regula nr. 1 – o lady nu apare niciodată în public purtând culori extrem de „țipătoare”.

Așadar, discreția este atributul de bază al unei astfel de femei. Și nu doar atunci când vine vorba de viața personală sau a celor din jur, ci și atunci când vine vorba de stilul vestimentar al unei astfel de femei. Culorile neon, fie atunci când vine vorba de haine, fie atunci când ne raportăm la make up, nu sunt pe lista unei femei care se comportă ca o lady. Ea poartă haine în culori plăcute, calde, dar nu exagerat de purternice. Dacă de exemplu, aveți în garderobă o rochie într-o culoare mult prea puternică, o puteți purta cu accesorii și detalii neutre. Cu negru rezultă o combinație sigură.

maniere

Regula nr. 2 – o lady este mereu îngrijită

Iar asta înseamnă că are mereu părul pieptănat, hainele mereu curate și călcate, make-upul pus la punct, accesoriile asortate ținutei. Parfumul pe care îl poartă este unul plăcut și deloc deranjant.

parfum

Și mai mult decât atât, o lady nu facem niciodată aceste lucruri în public. Dacă vrea să-și aranjeze machiajul se retrage în toaletă pentru a avea aces la o oglindă și a pune totul la punct. Aplicarea rujului sau a parfumului pe stradă nu sunt lucruri permise pentru o domnișoară sau o doamnă cu maniere.

Părul unei femei îngrijite este tot timpul așezat într-o coafură care să nu-i acopere prea mult chipul sau care să o dezavantajeze.

Regula nr. 3 – o lady nu va exagera nici atunci când vine vorba de accesorii

Și asta pentru că știe bine că rolul acestora este de a o înfrumuseța, nu de a o transforma într-un pom de Crăciun, încărcat cu zorzoane. Tocmai de aceea, ea va miza pe accesorii discrete, perfect asortate. Niciodată cerceii nu sunt prea lungi, brățările mult prea multe sau colierele prea sclipitoare. De asemenea, o lady știe să-și pună în evidență atuurile folosindu-se de aceste accesorii, cum ar fi evidențierea talie cu o curea perfect elegantă.

stil lady

Femeile cu stil știu cum să poarte o pălărie adecvată, care să se potrivească chipului lor. Mai mult decât atât, știu cum să poarte eșarfele.

Regula nr. 4 – O lady nu își lasă niciodată geanta aruncată pe jos

Pe lângă faptul că se poartă gențile asortate cu jacheta, o lady știe că aceasta nu trebuie să fi niciodată lăsată pe jos. Dacă merge la o petrecere, întotdeauna va alege o geantă de mici dimensiuni, elegantă. Eventual un clutch. Și va avea mereu grijă de acea poșetă.

fusta

Regula nr. 5 – O lady nu va purta niciodată haine sau accesorii realizate din blană sau pielea animalelor

Ci doar imitații. Știm foarte bine că animal print-ul este la modă. La fel și hainele cu guler de blană sau realizate în totalitate din blană. Dar o lady nu acceptă ca aceste animale să fie vânate doar pentru a-și împodobi ea trupul. Drept urmare, va alege mereu imitațiile acestor materiale. Și nu va exagera nici nu modul în care le poartă pentru a nu părea kitch.

Regula nr. 6 – o lady arăta mereu bine

O lady este întotdeauna prezentabilă. Fie că se simte rău, fie că merge doar să arunce gunoiul. Nu o va face niciodată aceste activități purtând pijamale și presupunând că nu o vede nimeni. Nu se știe niciodată când poți da peste o persoană cunoscută.

geanta

Regula nr. 7 – o lady nu poartă niciodată haine care dezgolesc prea mult

Fustele sau rochiile nu vor fi niciodată prea scurte, astfel încât să o pună într-o postură indecentă și jenantă. O lady știe că nu moda îi va dicta ținutele ci bunul-gust și decența.

frumusete

Regula nr. 8 – O lady este mereu atentă la modul în care arată încălțămintea sa

O doamnă are grijă ca pantofii ei să nu fie murdari, zgâriați, rupți sau să aibă tocurile tocite. Și, totodată, are grijă, să fie asortați cu restul outfitului.

fuste cu imprimeu 2015