Tendințe modă

Fashionistele înrăite își fac probabil în fiecare o listă cu tendințele în modă din anul respectiv, pentru a fi convinse că respectă întru totul litera… modei. Sunt convinsă că printre noi sunt atât aceste fashioniste înrăite de care vorbeam mai sus, care sunt deja la curent cu toate tendințele din modă atât din acest an, cât și din anii trecuți, ba chiar știu deja ce se va purta în următoarele sezoane, sunt mereu puse la punct din această privință, dar sunt și femei care sunt înnebunite după haine, dar nu s-ar putea numi chiar experte în modă. Pentru ambele categorii, vă vom prezenta un articol amplu cu tendințele în modă pe care fiecare dintre noi trebuie să le știe, pentru a fi bine îmbrăcată. Pentru că știm prea bine că atunci când vine vorba de modă, haine și idei de cum să le asortăm, avem întotdeauna nevoie de și mai multă inspirație. Ideile de ținute sunt întotdeauna binevenite, nu-i așa? Și știm că și vouă, asemenea lui Carrie din Sex and the City, pe care cu siguranță cu toate o admirăm, dacă nu pentru felul ei de a fi, atunci pentru stilul vestimentar, vă place să vă vedeți banii mereu în fața voastră: atârnând în dulap. Pentru că niciodată nu vom putea spune că am cheltuit prea mulți bani dacă se duc pe haine, nu? Asta pentru că AVEAM NEVOIE de acea piesă vestimentară cu tot efortul posibil. Fashionistele și înnebunitele după haine și modă mă vor înțelege perfect.

Așadar, să vedem care sunt tendințele în modă:

I. Ce pantaloni se poartă 

Indiferent că vă place să abordați un stil de a vă îmbrăca mai casual, elegant sau feminin și romantic, indiferent dacă sunteți firi sportive sau vă îmbrăcați office timp de șase zile pe săptămână, sunt convinse că fiecare dintre voi are pantaloni în dulap, pantaloni care au devenit indispensabili pentru femeia din zilele noastre. Și când ne gândim că pe vremuri femeile nu aveau voie să poartă pantaloni… Groaznic, nu-i așa? Pentru că, da, poate că vă place să purtați rochițe și fuste și foarte bine faceți – vom detalia acest subiect în rândurile de mai jos – dar o pereche de pantaloni reușesc să ne salveze în multe situații în care fie că nu avem chef, fie că nu avem cum să purtăm altă ținută. Dar care sunt pantalonii care se poartă? Aflați în rândurile de mai jos.

I. 1. Blugii

Blugii, eternii blugi… N-o să iasă niciodată din tendințe modă blugii, acest lucru este clar, nu-i așa? Chiar dacă aveți o pereche de blugi din anii trecuți (și dacă încăpeți încă în ei, pentru asta trebuie să vă FELICITĂM), puteți cu siguranță să-i purtați în continuare, dacă-i asortați în așa fel încât să fie up to date cu noile tendințe în modă.

Dar ce fel de blugi se poartă? Uitați mai jos modele de blugi care se poartă:

Blugii skinny

Ce ne-am face dacă am afla mâine că blugii skinny au dispărut din toate magazinele? Am înnebunit, nu-i așa? Asta pentru că sunt de neînlocuit. Și acesta este primul criteriu care contează atunci când vrei să te asiguri că îți vei păstra întotdeauna supremația: atât în viață, cât și în modă. Să te asiguri că ești de neînlocuit. Și blugii skinny s-au asigurat de asta. Sunt perfecți, îți pun în evidență formele corpului, sunt foarte versatili și pot fi purtați în aproape orice situație. Poți să-i porți în club, la birou, în oraș, când te duci să faci piața. Poți să-i asortezi cu o cămașă elegantă, cu o bluză sexy sau cu un tricou alb, simplu, din bumbac. Uite și câteva modele de blugi skinny în tendințe:

blugi skinny in tendinte

modele blugi skinny

blugi skinny

Blugii cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă au avut câteva căderi și reveniri. Acești blugi ne amintesc de perioada anilor ’90 când erau în vogă și orice femeie avea o astfel de pereche de blugi în garderobă. Ei bine, acum s-au întors în tendințe modă și par că nu vor să mai plece. Și foarte bine fac, pentru că acești blugi au niște calități pe care nu le întâlnim la “frații lor”. În primul rând, acești blugi reușeșc să flateze orice siluetă. Fie pun talia în evidență, fie ascund micile imperfecțiuni, cum ar fi colăceii inestetici de care nu ai reușit să scapi chiar dacă ai petrecut mult timp la sală. Acest tip de blug reușește să ofere o alură elegantă oricui îi poartă. Ca și blugii de mai sus – și ca aproape orice tip de blugi – acești blugi pot fi asortați aproape cu orice și sunt foarte versatili. Cea mai interesantă idee de ținută este să îi asortezi cu un top scurt, simplu. În așa fel vei putea purta topuri scurte – și acestea sunt în tendințe modă- chiar dacă nu ai un corp perfect și să arăți foarte bine. Recomandăm purtarea blugilor cu talie înaltă cu o pereche de sandale cu platformă, pe timp de vară. Această combinație îți va pune în evidență toate calitățile! Pe timp de iarnă, poți să combini pantalonii cu talie înaltă cu o pereche de botine cu toc gros.

Modele de blugi cu talie înaltă în tendințe:

modele blugi talie inalta tendinte moda blugi talie inalta

Blugii rupți

Blugii rupți au intrat în modă în urmă cu câțiva ani, dar cu siguranță nu se vor demoda prea repede, deoarece au reușit să facă multă vâlvă și să atragă femei din întreaga lume, devenind chiar blugii preferați ai celebrităților. Sunt în tendințe modă atât blugii cu rupturi simetrice, cât și cele cu rupturi asimetrice. Și blugii cu rupturi în genunchi se poartă. Blugii rupți nu pot forma, așa cum îți poți închipui, ținute elegante sau office. În niciun caz să nu-ți treacă prin minte să-i porți la serviciu, mai ales dacă lucrezi într-o corporație. Însă pot alcătui cu ajutorul lor ținute foarte cool, tinerești, vesele. Vin perfect în combinații cu tricouri albe, simple, cu mesaje interesante. Și tricourile albe, simple, din bumbac, care au mesaje care te caracterizează ori care-ți exprimă fix starea pe care o ai într-un anumit moment se poartă și sunt în tendințe modă.

Modele de blugi rupți care sunt în tendințe:

tendinte in moda blugi

I.2. Fusta-pantaloni sau pantalonii culottes, revelația momentului

O fi fustă, o fi pantalon? Se potrivește de minune această replică acum. Dar, lăsând gluma la o parte, fusta-pantaloni sau pantalonii culottes sunt cu siguranță în tendințe modă și nu se vor demoda prea curând. Partea bună când vine vorba de acest tip de pantaloni este că poți crea atât de multe ținute cu ajutorul lor, dintre care mai diverse, încât cu siguranță vei ajunge la concluzia că se vor merita banii pe care i-ai cheltuit pe ei, vor reprezenta o investiție foarte bună.

Fusta-pantaloni nu este o invenție recentă. Ei s-au purtat și în urmă cu câțiva ani, dar, într-adevăr, în ultima perioadă au ieșit din modă și nu au mai putut fi văzuți nici în magazine, nici pe podiumuri. Și ar fi fost păcat să nu apară din nou, deoarece arată foarte bine, sunt cool, fashion și pun în evidență foarte multe tipuri de siluete. Poartă pantalonii culottes cu pantofi cu toc, deoarece ei sunt suficient de largi și dacă îi porți cu pantofi cu talpă joasă va reprezenta un dezechilibru în ținuta ta. Iar adevăratele fashioniste știu cât de important este să aibă un echilibru în ținută.  Astfel, dacă vei ști cum să porți fusta-pantaloni, această piesă vestimentară îți va flata silueta, va reprezenta o ținută comodă și pe care o vei purta în foarte multe locuri. Spun asta pentru fusta-pantaloni poate fi purtată la o plimbare de duminică prin parc, poate fi purtată chiar și în club, cu un top sexy sau chiar un top scurt, dar poate fi purtată și la serviciu, dacă o vei asorta cu o cămașă și o pereche de stilleto eleganți. Știi cum se spune: câte minți, atâtea idei. Important este ca ideile să fie bune, să respecte regulile din modă, dar este la fel de important să-ți pui creativitatea la încercare și să încerci să creezi tu ținute care mai de care mai interesante. Bineînțeles, suntem aici pentru a-ți veni în ajutor, de aceea îți vom prezenta …

Modele de pantaloni culottes (fustă-pantaloni) care sunt în tendințe modă:

cum sa porti fusta pantaloni haine la moda idei de tinute pantaloni culottes la moda

II. ROCHII ÎN TENDINȚE

Rochii, rochii, rochii… Cu siguranță rochiile reprezintă iubirile cele mai de preț ale multor femei. Sunt atât de feminine, ni se potrivesc atât de bine și fără ele chiar nu am putea participa la multe dintre evenimentele la care o astfel de ținută este nu numai recomandată, ci, uneori, chiar obligatorie. Bineînțeles, nimic nu este bătut în cuie și putem să ne îmbrăcăm așa cum ne dorim, atâta timp cât respectăm regulile de stil generale, dar închipuiți-vă cum ar fi să vă duceți la o nuntă fără să purtați o rochie. Da, bineînțeles, știu că ați putea o salopetă în loc, dar sigur sunteți de acord cu mine când spun că uneori chiar nimic nu poate înlocui o rochie deosebită. Și multe persoane au impresia că atunci când purtăm rochii sunt “too dressed up” pentru un anumit eveniment. Vă este probabil cunoscută această remarcă, te-ai chinuit prea mult. Dar acest lucru este fals. Deoarece este chiar foarte comod să porți o rochie. Până la urmă, pur și simplu o tragi pe tine. Iar dacă este vară, pur și simpku îți iei o pereche de încălțări, o geantă mișto și alte accesorii interesante și ești gata de plecare. Nimic mai ușor, nu-i așa? Am observat că femeile au început să poarte din ce în ce mai puțin rochii, iar acest lucru este greșit, din punctul nostru de vedere. Da, suntem încântate că putem purta pantaloni, că purtăm costume de damă serioase, în ținute office. Dar feminitatea pe care o dă o rochie nu poate fi obținută din altă parte, așa că ar trebui să o integrăm mai mult în ținutele nostre. 

MODELE DE ROCHII ÎN TENDINȚE

I.1. Rochiile maxi, în tendințe modă

Bineînțeles, în continuare se poartă rochiile maxi. Sunt perfecte pe timp de vară, fie că le purtăm în ținute casual, nepretențioase, fie că le purtăm la evenimentele fancy la care trebuie să participăm.

Rochiile maxi casual sunt extrem de confortabile, versatile și ușor de purtat. Numai închipuie-te plimbându-te în vara pe malul mării, cu rochia taxi mai cu imprimeu floral. O imagine pe care abia aștepți să o trăiești pe viu, nu-i așa? Unde mai pui că, dacă tot am vorbit de imprimeul floral, este un imprimeu în tendințe modă în vară și primăvară, fiind un imprimeu vesel, tineresc, dar și încărcat cu foarte mult romantism și feminitate. Romantism, feminitate și rochia maxi? O combinație ideală! Poate fi o combinație foarte bună și pentru prima întâlnirile, are toate datele ajutătoare.

Rochiile maxi de seară sunt cele mai elegante rochii de seară dintre toate și-ți vor da o alură de prințesă. Eu le port doar la evenimentele cu adevărat importante pentru mine. Poți purta rochii maxi de seară negre sau rochii maxi de seară din dantelă, pentru a spori nivelul de eleganță.

Modele de rochii maxi casual și modele de rochii maxi elegante în tendințe modă

ROCHIE DE PURTAT PE PLAJA ROCHIE MAXI CASUAL ROCHIE MAXI ELEGANTA TENDINTELE IN MODA IN ACEST AN rochii de seara in tendinte moda ROCHII ELEGANTE

Rochii midi – un must have pentru orice femeie

Rochiile midi sunt și ele de neînlocuit! Fac niște ținute perfect atât pentru evenimentele care au loc ziua, cât și pentru cele de seară. Pot fi purtate atât ca ținute casual, office și elegante. Există o multitudine de modele de rochii midi în tendințe modă, tot ce trebuie să faci este să dai o raită prin magazine pentru a le găsi pe cele care ți se potrivesc ție și care-ți plac cel mai mult. Se poartă atât rochiile midi drepte, cât și cele care au o siluetă tip baby-doll. Pentru ținutele office, recomandăm să purtați rochii midi drepte. În timp ce pentru ținutele ceva mai casual sau pentru ocaziile în care vreți să vă puneți în evidență feminitatea, puteți să purtați rochiile tip baby doll. De asemenea, trebuie precizat că rochiile midi drepte se potrivesc mai mult persoanelor cu o siluetă perfectă, deoarece vă vor pune în evidență toate formele. Dacă vreți să ascundeți cu succes ceva, puteți să purtați rochiile midi drepte.

Modele de rochii midi în tendințe modă

CARE SUNT TENDINTELE IN MODA CE SE POARTA IN ACEST AN rochie midi eleganta ROCHIE MIDI NEAGRA

V-am prezentat câteva piese vestimentare care sunt în tendințe modă. Însă trebuie să știți că și accesoriile sunt importante în egală măsură. De aceea este important să știți ce accesorii sunt în tendințe modă. Vi le vom prezenta doar pe două dintre ele, însă cele mai importante, fără de care chiar nu am putea trăi: gențile în tendințe modă și pantofii în tendințe modă.

PANTOFI ÎN TENDINȚE MODĂ

Pantofii stiletto sunt cu adevărat un must have și orice femeie trebuie să aibă măcar o pereche de astfel de pantofi în dulapul său. Pot fi purtați la foarte multe evenimente, cu ținute elegante, dar și casual-sexy. Merg perfect și cu ținutele office.

Sandalele cu toc gros fac și ele ravagii mai ales în perioada de vară, făcând chiar concurență pantofilor stiletto. Avantajul sandalelor cu toc gros care sunt în tendințe modă este că sunt mult mai comozi și mai practici și orice femeie are nevoie, pe lângă aspect pantofilor pe care-i poartă, să fie și comozi, deoarece avem multe zile în care avem de alergat și nu vrem să ajungem acasă cu o durere de picioare așa de mare încât să nu putem purta nici măcar adidași în ziua care urmează.

MODELE DE PANTOFI STILETTO ȘI SANDALE CU TOC GROS ÎN TENDINȚE

PANTOFI STILETTO

SE POARTA PANTOFII STILETTO

SANDALE LA MODA
MODELE DE SANDALE

GENȚI ÎN TENDINȚE MODĂ

Gențile sunt accesoriile cele mai de preț ale unei femei și, după cum mi-am auzit nu de puține ori prietenele spunând, “ne-am simți dezbrăcate fără ele”. Uneori cred că așa este. Și nu este vorba de frumusețea unei genți, ci și de aspectul lor practic. Unde ne-am mai pune sutele de lucruri pe care le luăm cu noi – niciodată, dar niciodată nu găsim nimic în geanta unei femei, asta este clar – dacă nu am avea genți? Și cum putem transforma acest accesoriu practic într-unul foarte cool, care să ne completeze ținutele, nu văd de ce nu am face-o. Sunt multe modele de genți în tendințe, fie că sunt genți supradimensionate, genți medii, genți clasice sau genți plic care sunt în tendințe modă. Am ales doar câteva modele care sunt în tendințe și care ne-au plăcut, pentru că dacă le-am fi ales pe toate, ei bine, probabil am fi publicat un album foto mai lung cu mult decât albumul de nuntă.

MODELE DE GENȚI ÎN TENDINȚE

ce genti se poarta MODELE DE GENTI LA MODA modele frumoase de genti

Acum că v-am prezentat câteva dintre tendințele în modă, nu putem decât să vă dorim spor la cumpărături și să vă găsiți cele mai frumoase haine, cu care să creați combinații perfecte!