Moduri trendy de a purta verde militar

Verde este o culoare cu care ne putem juca. Nuanțele de verde sunt variate și așa sfârșesc prin a deveni la modă, cu alte nuanțe, care necesită combinații diferite pentru a obține look-ul perfect. Verdele militar a fost prezent în fiecare colecție de designer, dobândind din ce în ce mai multă importanță.

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru încorporarea unui element  verde militar în ținută sunt pantalonii. Olivia Palermo a făcut deja acest lucru și-a stabilit tendința. Îi puteți combina cu tonuri neutre pentru un look perfect.

Puteți obține amestecuri mai îndrăznețe și surprinzătoare atunci când combinați verde militar cu elemente coral sau portocalii.

Cu toate că a amesteca portocaliu și verde militar poate fi mult mai riscant, verde militar și coral poate da un rezultat foarte interesant. Coral da o notă mai sofisticată.

Posibilitățile nu rămân acolo. Vă puteți juca, de asemenea, cu kaki cu alte articole de îmbrăcăminte. De exemplu, verde militar este deosebit de trendy pe hanorace sau rochii. Purtați, de exemplu, un sacou verde militar cu o rochie. Cu toate că unii bloggeri nu sunt foarte mulțumiți de idee, verde militar, de asemenea, poate fi combinat cu roșu.

În ceea ce privește machiajul, este mult mai bine să optăm pentru tonuri delicate sau pentru un machiaj natural pentru a atenua aspectul.