Cum combinăm o fustă cu buline

Fustele cu buline sunt una dintre opțiunile cele mai potrivite pentru crearea unei ținute cu un aer naiv. Bulinele au fost la modă în ultimele sezoane. Ele au apărut pe cămăși, rochii și bineînțeles pe rochii. Acestea continuă să fie la modă și în 2016. Din acest motiv mi-am propus să vă dezvălui cum putem combina o fustă cu buline în noul sezon de primăvară vară. 

Imprimeul polka dots, cum au fost numite de către unii bulinele, reprezintă una din cele mai bune opțiuni dacă vrem să fim la modă. Este însă foarte important să știm să le combinăm. În acest articol vă voi spune câteva trucuri despre cum putem combina o fustă cu buline.

Una din modalitățile clasice de combinare a unei fuste cu buline este jocul cu culorile: folosirea unor elemente albe și negre este elegantă, destul de ușor de combinat fără a comite greșeli și cu un rezultat foarte eficient. Trebuie să folosim culorea principală a fustei pentru a stabili nuanța accesoriilor și a jachetei sau a bulinelor (în special dacă sunt albe ) pentru cămașă.

fusta buline+top

Pentru potențarea aerului naiv a fustelor cu buline, cea mai bună modalitate este să optăm pentru un accesoriu tot cu buline. Putem combina fusta cu puloverele, jachete de lână sau cu cămăși cu gulere Peter Pan. Este o ținută obișnuită, de exemplu, a actriței Zoeey Deschanel.

fusta buline+pulover

Fustele cu buline sunt, de asemenea, perfecte pentru crearea unei ținute retro. Putem alege fuste cu o cădere frumoasă (materialele mai vaporoase sunt perfecte pentru ele). Trebuie să alegem fustele cele mai lungi. Putem opta pentru culori pastelate și pentru cămăși cu dantelă. O astfel de ținută o putem combina cu pantofi cu vârful rotund.

look retro fusta buline

Pentru a putea combina o fustă cu buline  în mod corespunzător trebuie să știm, de asemenea, că o astfel de fustă este foarte potrivită pentru crearea unui total look. Putem combina fusta cu articole vestimentare de aceeași culoare. Astfel, fusta și bulinele sale vor ieși cel mai mult în evidență.

total look fusta buline

Deși fustele cu buline nu sunt primele la care ne gândim când vrem să creăm o ținută elegantă, întotdeauna putem renunța la aerul naiv și crea o ținută mai formală cu ajutorul accesoriilor. De exemplu, o cămașă cu dantelă sau un sacou ne pot ajuta să creăm o ținută elegantă și chic, încântătoare și inocentă.

tinuta eleganta fusta buline

Unica regulă pe care trebuie să o evităm pentru a combina corespunzător o fustă cu buline este amestecul de imprimeuri: nu trebuie să combinăm o fustă cu buline cu alte articole vestimentare cu buline, deoarece putem greși combinația, iar în acest caz, efectul nu va fi cel așteptat. Este, de asemenea, indicat ca fusta cu buline să fie principala protagonistă a ținutei, nu este bine să o amestecăm cu alte imprimeuri.

Așadar, acum că știm cum să combinăm o fustă cu buline, nu mai trebuie să ezităm să purtăm o astfel de fustă. Cu ajutorul unei astfel de fuste ne vom putea crea ținute foarte chic în noul sezon de primăvară/vară, și vom arăta că știm să ne îmbrăcăm cu stil.