Ghid de stil: cum purtam volanele

Știm deja ca in acest sezon volanele sunt la moda. Le vedem pe tot felul de articole de imbracaminte, iar altele cu mult volum si forme grozave. Bluze, tricouri, pulovere, rochii, fuste si pantaloni au cazut prada acestei tendinte, dar stiti cum sa combinati hainele cu volane pentru a proiecta o tinuta impecabila? Astazi va oferim cateva sfaturi!

Tricouri, bluze si camasi cu volane

Detalii precum volanele pe partea de sus a pieselor de imbracaminte vor face ca toti ochii sa fie atintiti asupra dvs. De aceea, daca doriti sa creati un costum in care volanul este protagonistul real, purtati in partea de jos haine simple, cum ar fi colanti, blugi sau o fusta. O alta optiune este de a da si un volum mic in partea de jos, cu pantaloni clopot sau chiar cu pantaloni palazzo cu talia inalta.

Rochii cu volane

Rochiile cu volane sunt foarte boeme si sunt perfecte pentru o imbracaminte cu un vibe hippy. In acest an, volanele foarte mari sunt purtate pe multe articole de imbracaminte. Deci, sa ne concentram asupra rochiilor.

Daca rochia are aspectul boho despre care am vorbit, va fi grozav sa fie purtata cu cizme, de exemplu. Evitati gulerele mari, incercati sa puneti cateva bratari pentru a echilibra miscarea rochiei.

Echilibrati volumele

Desi in acest mod fiecare persoana va fi favorizata cu un lucru sau altul, sfatul nostru este de a echilibra volumele si de a purta volane doare pe un singur articolel de imbracaminte.

 

In versiunea maxi

Volumele in doze mari devin protagonistii oricarui stil. Acest tip de volan este ideal pentru acele siluete drepte sau prea subtiri. Cea mai buna optiune este alegerea articolelor de imbracaminte care includ acest tip de volane pe camasi sau maneci. Pentru a completa acest tip de aspect, ar trebui sa optam pentru blugi sau pantaloni in tonuri de baza sau de pamant.