Cum să porți mocasinii

Una dintre cele mai recente tendințe de modă – mocasinii – este un tip de pantof care a fost folosit întotdeauna de bărbați, și acum este, de asemenea, conceput pentru femei. Cu acești pantofi putem crea o imagine casual, urbană și modernă, astfel încât linia care separă masculinitatea și feminitatea să dispară. În acest articol vă vom prezenta câteva moduri de a purta mocasinii, astfel încât să puteți profita din plin de acest tip de încălțăminte la modă.

Unul dintre cel mai simple moduri de a combina mocasinii este cu blugi sau blugi skinny; în acest fel, veți obține un look feminin și foarte sexy. Mocasinii sunt un tip de pantofi creat pentru bărbați și, prin urmare, va fi important să creăm un contrast prin haine care ne pun în evidență feminitatea. Cu această opțiune veți obține o imagine foarte contemporană, casual și trendy.

mocasini-2017

moda-

Un look perfect pentru birou îl vei obține cu o pereche de mocasini combinați cu pantaloni skinny și un sacou care va da o atingere mai sobră look-ului. Poți alege să te îmbraci mai lejer, cu o culoare închisă sau, dacă preferi, poti opta pentru pantaloni mai eleganți. Secretul acestei asocieri este faptul că pantalonii ajung deasupra gleznei, astfel încât, vei putea evidenția pantofii pe care îi vei purta.

mocasisn

O opțiune mai trendy ca cele de mai sus, adaugă o atingere mai formală cu un sacou și o cămașă sau bluză elegantă, și la partea de jos, asociază cu pantaloni scurți care vor da o notă sexy și feminină. În cazul în care este iarnă, optează pentru ciorapi colorați, vei obține efectul dorit.

mocasini la moda mocasini moda