Sfaturi vestimentare pentru a părea mai înalte

Sunteți mici de statură, iar acest lucru s-a transformat într-un complex? Vă doriți să păreți mai înalte? Trebuie să știți că puteți scăpa de un astfel de complex cu ajutorul articolelor vestimentare. Modalitatea în care ne îmbrăcăm și articolele vesimentare pe care le alegem, influențează mult efectul vizual pe care-l creăm. Putem disimula mici defecte sau ne putem îmbunătăți imaginea datorită articolelor vestimentare pe care le purtăm. În articolul de astăzi vă voi spune ce putem face pentru a părea mai înalte. Nu este dificil deloc, trebuie să ținem cont doar de câteva trucuri.

Trucuri

În primul rând trebuie să avem grijă să existe o armonie între porțiile corpului nostru. Odată ce stabilim acest obiectiv, putem începe cu alegerea articolelor vestimentare.

1. Trebuie să ne alegem articole vestimentare strâmte, dar nu excesiv de strâmte, și să le dăm la o parte pe cele largi.

haine stramte

2. Datorită culorilor putem crea o mai mare verticalitate. Este indicat să optăm pentru o ținută all black, care nu doar ne va ajuta să părem mai înainte, dar, de asemenea, ne va face să părem și mai slabe decât suntem. De asemenea, este recomandat să ne alegel articole vestimentare în aceeași nuanță. În cazul în care optăm pentru vestimentație cu imprimeu, este bine ca imprimeul să fie mic.

tinuta all black

3. Putem alege articole vestimentare cu dungi fine verticale. Acestea ne vor alungi silueta. De asemenea, putem purta pantaloni skinny sau drepți, cu dungi, dar întodeauna trebuie să evităm pantalonii evazați.

haine dungi verticale

4. Rochiile scurte, fustele drepte și  pantalonii tip bermude sunt o alegere sigură ori de câte ori vrem să părem mai înalte. Trebuie însă evităm fustele largi și să alegem materiale lejere, fluide.

rochii scurte

5. Rochiile, cămășile, bluzele, tricourile cu decolteu în V sunt ideale pentru un efect vizual vertical.  Alegerea de jachete și blazere lungi până în talie, care să nu depășească șoldurile, este una foarte bună, deoarece astfel picioarele nu vor părea mai scurte decât sunt. Este, de asemenea, indicat să purtăm pantaloni și fuste cu talia înaltă. Trebuie să evităm pantalonii capri, adică cei care sunt lungi până la jumătatea piciorului, deoarece dau seznzația de statură mai mică și măresc șoldurile. Pantalonii pe care îi purtăm trebuie să fie de aceeași culoare cu pantofii.

rocgie decolteu V

 

6. Un rol foarte important în încercarea noastră de a părea mai înalte îl au pantofii cu tocuri. Ar fi bine însă să îi evităm pe cei cu baretă la gleznă. Putem alege pantofi un puțină platformă și într-o nuanță apropiată de pielii noastre și pantalonilor pe care îi purtăm. Pantofii cu platformă ne ajută să părem mai înainte și sunt și comode.

pantofi cu toc

 

Dacă nu putem rezista multe ore încălțate cu pantofi cu toc cui, platformele cu sunt o mai bună alternativă pentru noi.

7. În ceea ce privește accesoriile este bine să evităm gențile mari și fularele sau eșarfele  care cad de-a lungul gâtului.

accesorii

După cum se poate observa nu este dificil deloc să părem mai înalte decât suntem dacă ținem cont de aceste câteva trucuri vestimentare. Așadar, vă recomandăm să renunțați la complexe și să puneți în aplicare aceste trucuri foarte simple.

1 COMMENT