Fii la modă cu rochia furou

Pentru o lungă perioadă de timp am văzut cum hainele au devenit articole de îmbrăcăminte exterioară. Unul dintre primele articole de îmbrăcăminte care a avut un mare salt, a fost rochia furou. Pe parcursul deceniului anilor ’90, acest articol de îmbrăcăminte simplu a reușit să cucerească un număr mare de celebrități, care purtau și defilau pe importante covoare roșii, evenimente care au catapultat și popularizat rochia furou.

Stilul minimalist al rochiilor furou este din nou la modă, dintr-un material ușor, inconfundabil, cu o textură în general din satin, sunt caracteristici clasice, care sunt derivate din țesături din satin, mătase sau blană angelică în care aceste articole de îmbrăcăminte sunt realizate în mod tradițional.

rochie la moda rohi

Acest articol a fost o parte a stilului lui Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Rooney Mara, Sienna Miller, printre alte celebrități care au reușit să sfideze cele mai importante evenimente.

Rochia furou are acel amestec perfect de simplu și senzual, cu o croială simplă, această piesă minimalist poate face parte din aproape orice stil, de la un stil clasic, la ceva mult mai sofisticat cum este covorul roșu.

oda- rochia furou

Suprapunerea este una dintre cele mai frecvente alegeri atunci când am purtăm o rochie furou în timpul iernii, pe care o amestecăm cu elemente de diferite texturi și culori pentru a realiza un aspect unic.

Amintiți-vă că această rochie este axată pe evidențierea frumuseții naturale a femeii care îl poartă, astfel încât ar trebui să fie adecvat și foarte discret. În ceea ce privește accesoriile trebuie să fim foarte discreți pentru a armoniza aspectul conservând stilul natural.

rochia furou 2017 rochia furou moda
rochia furou-2017
rochii rochii tendinte