Fusta midi plisată – un must-have

În acest sezon, lasă-te sedusă de o haină ultra feminină, o piesă indispensabilă care nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei. Este vorba despre fusta midi clasică. Acest tip de fustă, care a ajuns la vârsta de aur în anii ’50, are o relație intrinsecă cu stilul feminin, deoarece în acest moment fustele midi sunt combinația perfectă de feminitate și senzualitate, fără a deveni vulgară.

Totul pare să indice faptul că fusta midi încă este lider printre tendințele acestui sezon, fie în pantaloni sau fuste, lungimea midi a captivat case și designeri de modă, cum ar fi Victoria Beckham, Max Mara, Anteprima, Michael Kors, Ralph Lauren, printre altele.

Revenirea fustei midi vine cu un detaliu interesant de falduri, care reușește să transmită eleganță și distincție, și dă, de asemenea, o anumită mișcare.

fuste la moda fuste plisate

Trebuie să acordăm atenție acestui tip de fustă, deoarece textura cutată poate genera volum. Este recomandabil să se încerce un echilibru perfect între haine, texturi și culori.

O altă opțiune complet opusă este de a include pulovere sau tricouri XXL, deoarece acestea dau un aer aparte care va fi ceva de genul unui amestec între hippie și grunge, tenișii și adidașii pot fi parte a acestei propuneri.

fuste tendinte fuste

De la aspectul clasic și feminin, care au făcut fustele midi plisate mai mult de o jumătate de secol în urmă, la mai multe propuneri urbane și neprofesioniste, fusta mini plisată a reușit să câștige teren în principalele magazine, și fără îndoială culorile metalice sunt pariul cel mai sigur în timpul acestui sezon.