Ce să purtăm pentru a ne masca șoldurile

Corpuri perfecte nu există, acest lucru este cert, deoarece perfecțiunea nu este nici ea reală. Dar este important să știm cum să ne îmbrăcăm potrivit formei corpului nostru, pentru a scoate în evidență punctele forte și pentru a masca pe cele care nu ne plac atât de mult. Nu este nimic mai atractiv decât un corp cu curbe, de forme forme senzuale, totuși, când vine vorba de șolduri late scopul este găsirea unui echilibru. Pentru a reuși acest lucru trebuie să ne găsim aliații. 

Una din alternativele cele mai populare pentru mascarea șoldurilor este folosirea de articole vestimentare care să le acopere. Orice tunică sau cămașă este potrivită. Trebuie să fie nu foarte strâmte și din materiale precum bumbac. Articolele vestimentare strâmte din poliester, licra sau materiale foarte groase precum lână vor face ca șoldurile să pară și mai late. Trebuie să alegem croieli drepte nu foarte strâmte pe corp.

bluza lunga pentru solduri late

Dacă optăm pentru cămăși sau tricouri mai scurte trebuie să le combinăm cu o jachetă mai lungă care să ajungă până pe șolduri. Acest truc va crea un echilibru, mascând șoldurile late.

jacheta lunga pentru solduri lata

Un alt punct important este alegerea pantalonilor adecvați. Deși sunt la modă, blugii skinny sau țigaretă nu sunt potriviți pentru femeile cu șolduri late, deoarece fac ca această parte a corpului să pară și mai lată. Ideal ar fi purtarea de pantaloni drepți, aceștia vor subția silueta. Sunt de preferat blugii închiși și culori precum negru, maro, gri sau verde. Trebuie să renunțăm la blugi albastru deschis sau la culori izbitoare, deoarece măresc silueta. Dacă, cu toate acestea, vrem să purtăm pantaloni țigaretă, trebuie să ținem cont de cele de mai sus, pentru o siluetă echilibrată.

Pantalonii cu talia joasă nu sunt nici ei potriviți dacă avem șoldurile late. Este bine să optăm pentru pantaloni cu talia puțin mai înaltă deoarece picioarele vor părea mai lungi iar silueta mai subțire.

pantaloni solduri late

Ca și în cazul tunicilor și cămășilor, rochiile nu trebuie să fie foarte strâmte pe corp. Trebuie, de asemenea, evitate fibrele de licra și poliester. Este bine să optăm pentru materiale care să fie strâmte pe talie, dar lejere pe șolduri. Trebuie să folosim accesorii și elemente care să atragă atenția spre alte zone ale corpului, precum talia sau decolteul.

rochii pentru solduri late

Fustele drepte și pe talie sunt foarte potrivite pentru mascarea șoldurilor late. Ele ne pot ajuta să avem o siluetă spectaculoasă. Trebie să le evităm rochiile cu detalii la șolduri, pliuri sau volum. De asemenea, trebuie să evităm centurile și accesoriile pentru șolduri, deoarece vor atrage atenția spre ele. Este mai bine să folosim coliere și alt tip de articole vestimentare pentru a atrage privirile asupra trunchiului.

fusta solduri late

Este esențial să alegem culori solide nu prea izbitoare precum și imprimeuri mici. Este indicat să evităm imprimeurile prea mari și modelele cu volane și buzunare la șolduri, și materiale foarte groase care să adauge mai mulți centrimetri decât este necesar.

Aceste trucuri ne pot ajuta să alegem articole vestimentare pentru mascarea șoldurilor late. Vom arăta foarte bine dacă vom ține cont de ele. Voi le-ați încerca?