Tipuri de cardigan care merită avute în șifonier

Cardiganul este un articol vestimentar foarte versatil, practic, util și foarte la modă. De aceea merită să-l incorporăm în ținutele noastre. Se poate combina cu fuste, blugi sau rochii. Este o piesă potrivită pentru orice sezon. Pentru perioada în care se răcește la birou, ca și accesoriu pentru o ținută la o întâlnire sau pentru un look casual. Iată ce stiluri de cardigan nu ne pot lipsi din șifonier. 

Cardiganul maxi

Tendința maxi face furori în modă. Pe lângă faptul că este trendy, cardigagul maxi este comod și atrăgător. Acesta se poate combina cu o pereche de blugi skinny și niște botine. Astfel, vă veți crea o ținută incredibilă și fără efort. Puteți opta pentru un cardigan maxi de lână pentru sezonul de iarnă. Primăvara se poate opta pentru un cardigan de bumbac.

cardigan-maxi

Cardiganul negru

Negru continuă să fie culoarea care niciodată nu se demodează. De aceea un cardigan negru este o opțiune care niciodată nu dă greș. Poate fi folosit în diferite ocazii, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Este ușor de combinat cu articole vestimentare colorate sau imprimate.

cardigan-negru

Cardigan cu imprimeu tribal

Imprimeul tribal este o mare tendință care merită incorporat în șifonierul nostru. Este un imprimeu amuzant și original, foarte la modă, care se poate adapta la ținutele noastre. Așa că, îndrăzniți să purtați un cardigan colorat sau în combinații clasice precum alb și negru. Acest imprimeu va da viață ținutei voastre, iar voi veți foarte trendy.

cardigan-imprimeu-tribal

Cardiganul pentru universitate

Cardiganul pentru universitate cunoscut drept varsity, la fel ca jachetele, este un alt tip de cardigan la modă. Este ideal pentru ținutele preppy sau pentru o ținută casual. Este ușor de combinat. Are un stil original și amuzant, pentru a da viață ținutelor voastre. Se poate combina cu tot tipul de articole. Cu ajutorul lui vă veți crea o ținută fabuloasă.

carrdigan-varsity

Cardigan pufos

Cardiganul pufos este comod, este foarte plăcut la atingere și este la modă. Puteți opta pentru culori clasice, colorate sau imprimeuri. Un astfel de cardigan va da ținutei voastre o notă amuzantă și foarte frumoasă. Trebuie doar să-l combinați cu blugi skinny sau cu niște pantaloni scurți cu talia înaltă și un tricou frumos. Veți arăta incredibil.

cardigan-pufos

Fără îndoială cardiganul este un articol vestimentar versatil care nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Ce părere aveți despre aceste stiluri de cardigan? Vă plac? Care este preferatul vostru? Voi pe care l-ați purta în acest nou sezon de toamnă/iarnă? Mie, trebuie să recunosc că îmi plac toate aceste stiluri de cardigane. În acest sezon aș vrea să facă parte din garderoba mea. Dacă și voi vă doriți același lucru, vă recomand să începeți o sesiune de cumpărături. Căutați modelele de cardigane care vă plac și creați-vă cu ajutorul lor ținute la modă, care să vă pună în valoare. Așadar, pregătiți-vă să fiți în pas modă cu articole vestimentare extrem de versatile și foarte ușor de combinat în fiecare sezon. Veți vedea că acestea vă vor scoate de fiecare dată din încurcătură.