Tipuri de decolteuri pentru vară

Tipurile de decolteuri disponibile sunt foarte variate. În fiecare sezon au ceva caracteristic deși apoi, există unele decolteuri care nu vor să piardă nici un sezon și apar pe diverse articole vestimentare. Odată cu venirea primăverii, apar cele mai răcoroase și tinerești decolteuri. Le știm cu siguranță pe toate. Trebuie să le acordăm aceeași atenție tuturor. Asimetrice, la spate, în V sau fără bretele. Va dificil să optăm doar pentru unul singur, de aceea este mai bine să avem de unde alege. 

Tipurile de decolteuri mai moderne

Pentru a da o notă originală și diferită fiecărui articol vestimentar, avem decolteurile. Ne ajută să arătăm minunat și să ne evidențiem toate calitățile noastre.

Decolteu cu umerii căzuți: Așa numitul decolteu cu umerii căzuți lasă zona descoperită, așa precum indică și numele. Fără îndoială, este unul dintre stilurile cele mai senzuale care a sosit pentru a rămâne. Datorită materialelor diferite, drept sau cu un oarecare volan, va fi perfect pentru toate femeile. Dacă au puțină mânecă, vom evidenția cu ele brațele.

decolteu umeri cazuti

Decolteu asimetric: Decolteul asimetric este un alt decolteu important cunoscut. Acesta lasă doar un singur umăr gol. Și în acest caz există o amplă varietate. Există bretele mai late sau mai subțiri. Deși acest decolteu este potrivit , mai ales pentru femeile cu umerii lați, trebuie acordată atenție specială finisajului său. Trebuie să stabilim dacă dorim să evidențiem sau să mascăm acea zonă a corpului.

În acest caz putem alege un decolteu asimetric ce este însoțit de un volan. Este perfect pentru mascarea pieptului. Dacă din contră vrem să-l evidențiem, atunci putem opta pentru un articol vestimentar cu un decolteu doar cu o bretea transversală și într-o culoare izbitoare.

decolteu asimetric

Decolteu la spate: Decolteul de la spate este perfect pentru a da un aer sexy ținutei. Spatele este mare protagonist atât la tricouri cât și la rochiile de seară mai speciale. S-a transgormat într-un mare protagonist de câteva sezoane încoace, nu mai putem renunța la el.

Există diverse variante. În cazul rochiilor sunt obișnuite să vedem spatele complet gol datorită unui decolteu profund. Bineînțeles că, există și tricouri cu decolteuri chic. Pe de o parte, decolteul petrecut și pe de altă parte, un decolteu subtil în V care se termină puțin cu dantelă. Ambele idei sunt perfecte pentru a combina un astfel de articol vestimentar cu pantaloni scurți. Va fi o ținută de zi comodă și practică.

decolteu la spate

Decolteu în V: Mai mult sau mai puțin profund, decolteul în V se spune că întotdeauna este potrivit pentru toate femeile cu ceva kilograme în plus. O manieră de a masca această zonă este alungirea siluetei. De aceea, este esențial în acest sezon. Ne va fi ușor să-l purtăm datorită tricourilor și rochiilor.

decolteu in v

Decolteu strapless: Tricourile și rochiile fără bretele au devenit foarte populare. Chiar și miresele pot opta pentru acest stil în ziua cea mare. Există  două decolteuri strapless, fără bretele și inimă care are o formă mai rotundă.

decolteu strapless

Astfel de decolteuri putem găsi în magazine precum Bershka, Springfield sau Mango, printre multe altele. Oare pentru care să optăm?