Imbracaminte de Craciun Zara TRF la preturi accesibile

In fiecare saptamana, Zara ne pune fata in fata cu noi propuneri carora ne este imposibil sa rezistam. Brandul “low cost” ne prezinta colectia de petreceri Zara TRF cu tinute perfecte de purtat in timpul celor mai elegante si luxoase petreceri de sarbatori si, bineinteles, Craciun si Anul Nou.

Alegeti un stil stralucitor pentru sarbatorile de iarna

In acest an, Craciunul 2017 este mai stralucitor ca oricand. Zara propune rochii din paiete in diferite culori. Modele care combina paietele cu alte tesaturi, cum ar fi catifea sau satin.

Imbracaminte de Craciun Zara TRF la preturi accesibile

Tesaturile cu detalii de sclipici imbraca rochii feminine lungi sau midi, body-uri transparente, perfecte pentru a fi combinate cu articole de imbracaminte mai simple. Toate insotite de pantofi cu strasuri si cercei lungi cu pietre si perle albe.

Rochii de catifea si paiete Zara pentru sarbatorile de iarna

Siluetele mulate, spatele gol, si tesaturile transparente completeaza aceasta colectie de petrecere Zara TRF 2017.

Articolele de imbracaminte din catifea sunt alti protagonisti principali ai sezonului si, prin urmare, costumele ideale de purtat la o petrecere. Tendinta catifea este peste tot si mai mult daca vorbim despre propunerile de noapte.

In aceasta noua colectie vedem rochii cu bretele incrucisate si imprimeuri florale, cu dungi sau simple, cu aspect de pijama, kimonouri, lenjerie si diferite variante de incaltaminte. Toate fabricate in aceasta tesatura calda.

De asemenea, Zara ne ofera, un frac negru elegant, o alternativa perfecta la rochie, pentru a completa costumele noastre cele mai elegante si mai economice.

Rochii cu strasuri Zara TRF pentru Craciun 2017
Haina de blana Zara TRF pentru sarbatorile de iarna
Imbracaminte de Craciun Zara TRF la preturi accesibile
Rochii de catifea si kimono-uri Zara TRF pentru Craciun
Imbracaminte de Craciun Zara TRF la preturi accesibile
Imbracaminte de petreceri Zara TRF la preturi accesibile