Cum să combinăm fusta creion

Celebra fustă creion nu este un model nou, ci este o fustă pe care o poartă foarte multe femei. Cu toate acestea, este și va continua să fie o piesă cheie în garderoba femeilor pasionate de modă. Nu se poate să nu ne amintim de celebra Marilyn purtând fuste creion. Fusta creion a fost întotdeauna un simbol al femei muncitoare dar în același timp feminine și sexy. Este o fustă care ne dă un plus de farmec, și acest lucru nu este un lucru întâmplător. Datorită structurii sale, picioarele noastre sunt scoase în mod inevitabil în evidență. 

Odată cu trecerea anilor această fustă a fost reinventată, deși urmând același stil și formă. O putem găsi în toate culorile, imprimeurile și inclusiv cu ținte. În cele ce urmează vă voi da câteva idei despre cum putem combina această fustă atât de versatilă pentru a merge a birou.

Fustă creion simplă

Fusta creion simplă este cea mai purtată de noi, femeile. Fusta creion simplă face parte dintre acele fuste foarte ușor de combinat. Dacă până acum câțiva ani se putea combina doar cu o bluză sau un cardigan, acum posibilitățile sunt infinite. Deși este o fustă clasică, se poate moderniza alegând culorii vii și/sau îndrăznețe, transformând-o într-o ținută foarte actuală.

fusta creion simpla

Fustă creion cu imprimeuri

Există o gamă variată de fuste creion cu imprimeu. De la imprimeuri dintre cele mai clasice, la flori, carouri. Sunt tot felul de modele. Putem combina oricare dintre aceste modele de fuste creion cu un articol vestimentar simplu, de culoare albă sau neagră. Articolele vor fi diferite în funcție de ocazie și sezon. De asemenea, putem folosi un articol vestimentar într-o culoare iuni care să se asorteze cu un din culorile imprimeului fustei. Nu trebuie însă să exagerăm.

fusta creion imprimata

Fustă creion din diverse materiale

În prezent, fusta creion este o fustă creată de foarte mulți designeri celebri. Există fuste creion create din diverse materiale. Dacă alegem o fustă creion de piele neagră și o combinăm cu un tricou cu imprimeu putem crea o ținută informală și în același timp rock și sexy.

fusta creion din piele

Fustă creion cu sau fără toc

În cazul combinării fustei creion cu încălțăminte cu toc sau fără toc, trebuie să ținem cont de câțiva factori. În afară de tipul de eveniment la care participăm (având în vedere că în cazul celor formale folosim tocuri), trebuie să ținem cont de locul unde mergem, câte ori stăm în picioare, dacă putem rezista mult cu tocuri.

Dacă știm că nu putem rezista mult cu tocuri, că nu ne vom simți comode, este bine ca de la bun început să optăm pentru pantofi plați pe care să-i combinăm cu o fustă creion. Putem, de asemenea, să optăm pentru ambele variante. Când obosim cu tocuri, le putem cu pantofi cu talpă plată.

fusta creion-incaltaminte

După cum se poate observa, fusta creion este una din elementele esențiale din garderoba. Cu ajutorul ei putem crea o ținută perfectă pentru mers la birou sau diverse evenimente. Cu toate aceste, în prezent, există fuste creion care se pot combina pentru a crea ținute informale, în funcție locul de muncă pe care îl avem sau de eveimentul la care mergem.

 

 

1 COMMENT