Cum să porți o eșarfă maxi

Dragă femeie cu stil, cum te înțelegi cu frigul? Nu-i așa că nu îți prea place? Ei bine, fiindcă bănuiesc că ai face orice să scapi de frig, dar să fii și în pas cu moda, în acest articol am decis să îți spun cum să porți o eșarfă maxi. Eșarfele maxi sunt accesorii la modă care te pot ajuta să scapi de frig. În funcție de cum ți-o pui, aceasta îți poate veni ca o pelerină și te poate încălzi. Există multe modele de eșarfe maxi, cu imprimeuri sau cu texturi diferite, fie vișinii, fie verzi, albastre, crem.

Fiind un accesoriu cu care multe femei nu sunt obișnuite, eșarfa maxi devine uneori greu de așezat și combinat. Dacă și tu ai astfel de probleme, nu îți face griji, fiindcă în acest articol îți voi spune cum poți să o porți.

Eșarfa maxi așezată pe umeri

O modalitate foarte simplă de a purta eșarfa maxi este peste umeri puțin rulată. Este o modalitate foarte simplă de a o purta, deși nu te va acoperi mult. Va da în schimb ținutei tale un aer casual.

O altă opțiune este să o prinzi eșarfa în zona pieptului și gâtului astfel încât un capăt să îl dai pe spate, iar cealaltă parte să cadă liber. Astfel prinsă îi va da ținutei tale mult stil.

esarfa pusa pe umeri

Eșarfă maxi înfășurată în jurul gâtului

O altă modalitate de o purta este înfășurată în jurul gâtului, protejându-ți astfel această zonă sensibilă de frigul din această perioadă. O poți înfășura doar o singură dată în jurul gâtului lâsând capetele să cadă în față de o parte și de alta a pieptului. Poți alege să o așezi pe mijloc în formă triunghiulară.

De asemenea, poți să o înfășori complet în jurul gâtului. Pentru asta trebuie să o dai de câteva ori în jurul gâtului și să prinzi capetele în interiorul eșarfei.

esarfa infasurata

 

Eșarfă maxi purtată ca un poncho

Fără îndoială este modalitatea cea mai boemă de purtare aunei eșarfe maxi, cu care vei reuși să îți acoperi și mai bine corpul. Este foarte simplu de a purta astfel eșarfa maxi. Trebuie doar să își așezi toată eșarfa pe umeri. Astfel, vei avea un look boem și modern. Pentru a-i da un aer mai îndrăzneț îți poți pune în talie o centură care te va ajuta să îl ții încheiat, ca și cum ai purta o haină.

esarfa poncho

Eșarfa maxi este o eșarfă foarte versatilă, ceea ce o face ușor de adaptat oricărui stil. În funcție de cât de frig este pe timpul zilei, de haina pe care o porți și chiar dacă mergi la o petrecere ce are loc seara, și nu vrei să porți haină, eșarfa maxi poate fi foarte potrivită pentru tine. Îți va ține cu siguranță cald.

Dacă porți palton este recomandat să asortezi culoarea eșarfei cu cea a paltonului.  Poți să îți alegi un palton negru, cambrat pe talie pentru a-ți pune în evidență silueta, pe care să îl asortezi cu o eșarfă maxi frumos colorată, astfel încât să o pui pe aceasta în valoare.

esarfa maxi colorata