Cum ne creăm o ținută vintage

Articolele vestimentare vechi sunt la modă! Ținuta vintage ne permite să recuperăm stilul bunicilor noastre și să-l incorporăm în ținutele noastre actuale. Astfel, putem amesteca dantela cu jachete de bluhi sau pantofi bărbătești cu pantaloni skinny. În acest articol vă voi da câteva trucuri despre cum ne putem crea o ținută vintage. Vom reuși în acest fel să fim în pas cu moda care face furori în aceste momente. Este timpul să ne urmăm moda vintage. Iată câte dintre articolele vestimentare ce nu trebuie să ne lipsească din șifonier, pentru a reuși să ne creăm o ținută vintage interesantă.

Articole vestimentare imprimate. Unul din trucurile cu privire la moda vintage este purtarea de articole vestimentare cu tot felul de imprimeuri: de la imprimeuri florale la imprimeuri cu animale. Totul se poate purta. Ideal ar fi să combinăm un astfel de articol vestimentar cu ceva mai actual. Astfel, ne vom crea un stil vintage actual și la modă.

imbracaminte imprimata

Purtarea de veste. Este unul dintre accesoriile cele mai la modă și este ideal pentru crearea unei ținute vintage. Introducerea unei veste în garderoba noastră tipică anilor 60, va da imaginii noastre o tentă vintage și foarte dulce.

vesta tinuta vintage

Accesorii cu perle. Dacă vrem să aflăm cum să ne creăm o ținută vintage, nu trebuie să renunțăm la a acorda atenției micilor detalii și accesoriilor din garderobă. În acest caz, folosirea perlelor este esențială pentru crearea unei imagini vintage.

accesorii perle tinuta vintage

Purtarea de eșarfe pentru păr. Este unul dintre accesoriile cele mai elegante pe care îl putem include în ținuta noastră vintage. Purtarea de eșarfe pe cap ne dă un aer ce amintește de divele de la Hollywood de la începutul secolului XX.

esarfe par

Culori pastelate. Nuanța îmbrăcămintei vintage trebuie să se axeze pe culori pastelate și deschise. Nuanțe de albastru, verde, roz sau maro sunt ideale pentru crearea unei ținute vintage la modă.

tinuta vintage culori pastelate

Articole vestimentare din dantelă.  Tradiționalele articole vestimentare din dantelă purtate de bunicile noastre, sunt din nou în prim plan în ținuta vintage. Nu putem fi în pas cu moda dacă nu avem în șifonier o rochie, un pantalon sau o vestă de dantelă.

haine dantela tinuta vintage

Pantofi masculini. O altă reușită a sezonului este purtarea de pantofi destinați bărbaților, dar adaptați esenței feminine. Pentru a ne crea o ținută vintage va trebui să ne achiziționăm pantofi masculini pe care să-i combinăm cu articole vestimentare vintage, cu ajutorul cărora ne vom crea o ținută la modă și foarte senzuală.

pantofi masculini tinuta vintage

Importanța accesoriilor. Pentru a ne crea o ținută vintage, trebuie să acordăm o atenție specială altor accesorii, cu  ajutorul cărora să ne evidențiem stilul. Ochelarii de soare fac parte dintre unele dintre cele mai actuale accesorii, care ocupă mare parte din față, precum și pălăriile și beretele de lână.

accesorii tinuta vintage

După cum se poate observa, o ținută vintage se poate crea foarte ușor. Important este să avem în garderobă articolele vestimentare potrivite. Dacă nu aveți astfel de articole și accesorii în șifonier, vă recomand să vi le achiziționați, pentru a putea fi în pas cu moda. Așadar, vă propun să începeți o sesiune de cumpărături.