Cum ne creăm o ținută boho chic

Amestecul între stilul boem și stilul hippie a dus la apariția unui nou stil: stilul boho chic. Femei celebre de la Hollywood au devenit ambasadoare ale acestei noi ținute. Printre ele se află Kate Moss, Sienna Miller sau Mary-Kate Olsen. În acest articol vă doi spune câteva trucuri despre cum ne putem crea o ținută boho chic și, așa, să purtăm un stil care să ne amintească de natură și libertate. 

Este bine să purtăm haine maxi. Pentru a ne crea o ținută boho chic este esențial să avem în șifonier haine maxi: rochii, fuste, bluze, etc. Aceste haine sunt un element esențial pentru a crea acest stil la modă. Trebuie să predomine mai ales nuanțele care amintesc de natură: verde, albastru, maro, portocaliu și galben.

haine maxi

Dacă optăm pentru o bluză largă, cel mai bine este să o combinăm cu pantaloni scurți de blugi prespălați, care vor da un aer sexy ținutei. Dacă preferăm o fustă lungă, în partea de sus este bine să purtăm un tricou sau un top strâmt, pentru a evidenția silueta feminină.

Este indicat să purtăm veste. Acestea sunt un must. Purtarea vestelor ne ajută să dăm vestimentației o notă unică și boemă. Putem opta pentru veste de blugi care se combină cu aproape orice sau, dacă vrem putem folos alte veste mai etnice precum vesta cu franjuri.

veste boho chic

Îmbrăcăminte etnică sau cu dantelă. Este una din cheile utile în crearea unui stil boho chic. Folosirea de haine cu imprimeuri etnice se aseamănă mult cu moda hippie și la esența mai naturală și sălbatică a persoanelor.

imbracaminte etnica

Hainele din sunt, de asemenea, o piesă cheie a acestei ținute deoarece dă o notă de naturalețe și impresia de haine artizanale. Acestea sunt foarte căutate în moda boho chic.

Păr lăsat liber și plin de accesorii. O altă cheie a acestui stil o reprezintă purtarea părului ciufulit și liber; este foarte recurent să porți părul liber sau cu o împletitură spic, care dă senzația de păr nepieptănat dar perfect îngrijit.

De aceea, pentru a crea un look boho chic, putem crea onduleuri pe care să le umblem cu accesorii care amintesc de natură: o coroniță cu flori, clips-uri cu pene sau clame cu forme de frunze.

Ne putem accesoriza părul cu eșarfe (batiste) sau pălării ce se folosesc, pentru a da o notă personală și unică ținutei boho chic. Cheia este să folosim multe accesorii, pentru a crea un aspect sălbatic și foarte feminin.

coafura libera boho chic

Genți: Pentru a ști cum să creăm un stil boho chic, trebuie să fim atente la toate detaliile iar geanta este unul la care nu trebuie să renunțăm. Gențile cele mai potrivite pentru acest stil sunt acelea care au curea lungă și se pun pe umăr sau gențile care au detalii etnice. De asemenea, putem purta și gențile cu franjuri sau ținte.

genti boho chic

Libertate la accesorii! Este important ca, pentru a crea o ținută boho chic să folosim multe accesorii. De exemplu, este important să folosim multe bijuterii: coliere foarte lungi, cercei mari, multe inele și brățări.

Ochelarii de soare, de asemenea, sunt un accesoriu ideal pentru stilul boho chic, mai ales acei ochelari mari și rotunzi, în stilul John Lennon. Libertatea este regula. Putem combina tot ceea ce vrem renunțând la minimalism și simplitate.

 

accesorii boho chic