Cum se combină adidașii roz

Se întâmplă des să nu știm cu ce să ne îmbrăcăm chiar dacă avem șifonierul plin cu îmbrăcăminte. Întotdeauna există un articol vestimentar sau vreun accesoriu pe care nu-l folosim deoarece nu știm să-l combinăm. Este un lucru care ni se întâmplă de multe cu pantofii, mai ales dacă un stil anume și sunt de o culoare îndrăzneață sau izbitoare cum, de exemplu, sunt adidașii sau tenișii roz.

Aveți în șifonier niște adidași dau teniși roz pe care ați dori să-i purtați? V-ați cumpărat o pereche și nu știți cum să-i combinați? În cele ce urmează vă voi da câteva sfaturi în acest sens.

Articole vestimentare negre cu adidași roz

O opțiune sigură pentru combinarea adidașilor roz este culoarea neagră. Alegeți pantalonii negri preferați, un tricou de culoare neutră, nude sau tot de culoare neagră, și dați viață ținutei voastre cu niște adidași sau teneși roz. Nu contează nuanța de roz. Poate fi pală, fucsia sau o nuanță intermediară. O ținută casual și comodă va fi potrivită pentru orice ocazie. Acest tip de combinație va fi fenomenală în sezoanele reci. Va da luminozitate și culoare imaginii voastre. Este însă potrivită și pentru vară.

adidasi roz+negru

Blugii se combină cu orice

Cu siguranță știți că blugii se combină cu tot tipul de accesorii și culori, de aceea adidașii roz nu puteau fi mai prejos. Fie că alegeți un pantalon sau o fustă scurtă de blugi, un tricou de culoare deschisă precum alb sau roz pal, se vor combina perfect cu adidașii voștri roz. Această ținută poate fi purtată în orice perioadă a anului. Dar, poate cel mai bine ar fi să o purtați în sezoanele mai calde din an.

adidasi roz+blugi

Rochii cu adidași roz

O rochie simplă cu niște adidași roz va fi o ținută mai puțin casual ca celelalte de până acum, de aceea este perfectă pentru seară. Va fi la fel de comodă. Această combinație este genială pentru vară, fiindcă este mult mai răcoroasă. Nu contează dacă rochia este simplă, cu dungi sau cu un imprimeu îndrăzneț. Nu contează nici dacă este lungă sau scurtă, atâta timp cât este în culori care se pot combina cu nuanța roz a adidașilor sau teneșilor voștri.

adidasi roz+rochie

Alb și roz

O altă culoare clasică potrivită este cea albă. Puteți alege niște pantaloni, o rochie sau o fustă. Nu contează dacă e scurtă sau lungă. Oricare dintre aceste articole vestimentare, dacă sunt albe, se vor potrivi cu culoarea izbitoare a adidașilor voștri. Această ținută este mai bine să o purtați în sezonul cald decât în perioadele reci.

adidasi roz+articole albe

Accesorii de aceeași culoare

O formă perfectă de combinare a adidașilor roz când purtați îmbrăcăminte în culori de bază și neutre, este cu accesorii de aceeași culoare cu a adidașilor sau teneșilor voștri. Dacă adidașii sunt mai degrabă fucsia, puteți alege niște ochelari de soare, o geantă sau o eșarfă pentru gât. Nu le purtați însă pe toate în același timp. Ținuta va fi prea încărcată. În plus, dacă în perioada rece teneșii sunt mai deschiși sau într-o nuanță pală sau pastelată, merg combinați nu doar cu o geantă sau o eșarfă, ci și cu o haină de aceeași culoare.

adidasi roz+ accesorii roz