Cum ne îmbrăcăm pentru a merge la servici vara

Când sosește vara, întotdeauna trebuie să facem schimbări în șifonier și de multe ori trebuie să mergem prin magazine să căutăm lucruri noi pentru acest sezon. Trebuie să căutăm acele articole vestimentare elegante, dar și comode pentru servici. Sunt mulți factori de care trebuie să ținem seama, atunci când ne alegem vestimentația pentru perioada estivală. Trebuie să ținem cont mai ales de materialul din care sunt confecționate și de căldură. Pentru a vă ușura puțin această sarcină, vă voi da în acest articol câteva sfaturi despre cum trebuie să ne îmbrăcăm pentru a merge la servici vara. 

Materiale și compoziție

Va fi necesar ca, atunci când alegem vestimentația de vară pentru a merge la servici să ne uităm pe etichetă, pentru a afla compoziția fiecărui articol. Astfel vom putea alege corect materialele adecvate pentru zilele călduroase. Cele mai adecvate materiale sunt: bumbacul, un material natural ce permite corpului să transpire; inul care, de asemenra, este foarte potrivit pentru vară fiindcă este foarte răcoros; și vâscoza, foarte similară și care, de asemenea, este foarte comodă și răcoroasă. Se recomandă evitarea materialelor sintetice, deoarece ne vor încălzi și ne vor face să transpirăm.

materiale de vara

Culori

În perioada estivală, îmbrăcămintea noastră va trebui să fie de culori mai deschise și foarte luminoase, spre deosebire de perioadele de toamnă și iarnă. Acest tip de culori atrag mai puțin soarele și, prin urmare, ne va fi mai puțin cald. De asemenea, putem opta pentru culori strălucitoare care ne dau o tentă de vitalitate și de răcoare.

culori estivale

Încălțăminte

Printre opțiunile de încălțăminte de vară potrivite pentru servici se află: pantafi cu talpă legată cu sfoară, care sunt foarte ușoare, dar în același timp ne dau eleganță și înălțime; sandale plate sau cu toc, în funcție de domeniul nostru de activitate; pantofi peep toe, adică decupate în față.

incaltaminte vara

Rochii

Rochiile sunt o bună opțiune pentru perioadele estivale fiindcă sunt răcoroase. Fiind vorba despre vestimentație pentru servici, este bine să nu mai sus de genunchi și, dacă este cu bretele sau fără mâneci, putem acoperi umerii cu o jachetă sau cardigan din bumbac, etc.

rochii de vara

Pantaloni și fuste

Pentru a merge la servici îmbracate cât mai comod, este indicat să optăm pentru pantaloni largi, care nu fie foarte lipiți de corp, fiind ne vom încălzi. Același lucru este valabil și pentru fuste. Trebuie să le căutăm pe cele mai răcoroase. După cum am precizat, este bine să optăm pentru materiale naturale în care nu vom transpira.

fuste- pantaloni pentru vara

Cămăși

Dacă și pe timpul verii trebuie să purtăm cămăși, fiindcă trebuie să fim formale și elegante, trebuie să optăm pentru cămăși lejere și mai subțiri ca în celelalte sezoane. De exemplu, cămășile de mătase (sau care au în compoziție mătase) permit aerului să circule și sunt foarte comode.

camasi de vara

Accesorii

Pentru a completa ținuta estivală pentru servici, putem folosi niște accesorii adecvate ce vor da valoare ținutei. Putem căuta fulare din materiale vaporoase, genți mari în culori vii sau chiar de răchită, un set cu colier și brățară, etc.

accesorii vestimentatie vara

Concluzie…

Trebuie să căutăm îmbrăcăminte comodă pentru mers la servici vara.