Cum să te îmbraci cu bani puțini

Dacă ai impresia că pentru a avea o ținută cu stil și la modă, trebuie să cheltui foarte mult pe îmbrăcăminte, te înșeli. Conceptul de a te îmbrăca bine este foarte relativ. De aceea vreau să îți dezvălui în acest articol cum să urmărești tendințele și să știi cum să combini articolele vestimentare. Sunt câteva sfaturi despre cum să te îmbraci bine fără să cheltui mulți bani. 

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți umpli șifonierul cu articole vestimentare clasice, versatile, simple și care niciodată nu se demodează. Tricouri de o singură culoare, cu bretele, cu decolteu, blugi, jachete simple. Este vorba de a-ți achiziționa articole vestimentare sobre și care să nu fie dificil de combinat. Este indicat să mizezi pe negru și alb, având în vedere că sunt culori care se combină cu orice.

Ai nevoie de o garderobă clasică pentru ocazii speciale. Un articol vestimentar potrivit este little black dress. Este vorba despre o rochie neagră, nu foarte lungă, care poate fi combinată. Îi poți adăuga o centură lată, o poți purta o zi cu coliere și de fiecare dată va fi diferită, mai ales dacă te joci cu culorile. Aceste rochii sunt foarte economice și niciodată nu se demodează. Dacă în marile lanțuri de magazine poți găsi îmbrăcăminte cam scumpă, întotdeauna există câteva oportunități. Încălțăminte simplă la un preț mic, vestimentație clasică și diferite oferte promoționale.

rochie scurta neagra

Cumpără-ți un sacou. Acest articol vestimentar este la modă și se pare că a sosit pentru a mai rămâne câteva sezoane. Un sacou de poate salva de mai multe probleme. Îl poți accesoriza cu o broșă sau îl poți purta simplu. Amintește-ți că în funcție de cum combini sau accesorizezi un articol vestimentar, poate părea complet diferit.

sacou negru dama

Blugii pot fi un articol vestimentar fetiche. Blugii pot fi purtați aproape în orice ocazie. Poți combina niște blugi skinny cu pantofi sport pentru o ținută de zi cu zi. Dar îi poți combina cu pantofi cu toc înalt pentru o ținută de seară. Blugii sunt un articol foarte versatil și sunt mereu la modă.

blugi dama

În plus, când blugii tăi s-au învechit, îi poți tăia și face scurți. Pe de altă parte, îi poți împodobi cu ținte sau să le faci mai multe tăieturi pentru o ținută mai grunge.

Ciorapii, de asemenea, sunt un articol foarte versatil și economic, ideal pentru orice fustă simplă. Dacă ciorapii se rup, îi poți rupe mai mult. Ținuta underground nu se demodează niciodată.

Niște pantofi negri simpli nu ți-ar prisosi în șifonier. Te-ar ajuta să fii la modă cu puțini bani. Pantofii îi poți purta cu blugi sau cu rochie. Amintește-ți că niște pantofi stiletto sunt perfecți la ocaziile speciale.

pantofi stiletto negri

Combina întreaga ta vestimentație cu accesorii. De la coliere la cerceri, fulare, inele, brățări, centuri. Toate aceste mici lucruri pot fi găsite la prețuri foarte mici. Folosindu-le vei reuși să-ți creezi o ținută diferită.

accesorii

După cum poți observa, nu este dificil să te îmbraci cu bani puțini, trebuie doar să știi să îți alegi articolele vestimentare potrivite și să le combini corespunzător.