Cum se poartă salopetele lungi

Una din tendințele de modă ale ultimelor sezoane sunt salopetele lungi, care sunt și articole vestimentare foarte versatile care pot fi folosite pentru a crea ținute de ocazie sau, ținute mai puțin elegante pentru a ne îmbrăca mai sport chic sau casual. Totul depinde de articolele vestimentare cu care combinăm salopeta lungă și, prin urmare, cum le purtăm. Dacă aveți nevoie de câteva idei, în acest articol vă voi explica cum se pot purta salopetele lungi. 

Salopetele lungi sunt potrivite mai ales pentru femeile care sunt mai înalte și o siluetă mai zveltă. Dacă aveți șodurile mai proeminente va trebui să vă jucați puțin mai mult cu imprimeurile și cu accesoriile, pentru a obține rezultatul dorit.
Atunci când trebuie să vă alegeți pantofii, cel mai bine este să optați pentru niște pantofi cu toc. Puteți miza pe încălțămintea care vă place mai mult (sandale, pantofi, pantofi cu toc subțire…). Salopeta lungă va arăta mult mai bine dacă o veți purta cu pantofi înalți.

salopeta lunga

Pe de altă parte, este foarte important să fiți atente la turul salopetei lungi. În cazul unui alt tip de pantaloni, nu este important dacă turul este puțin mai lung sau nu dar în acest caz, pentru a obține cel mai bun rezultat, turul nu trebuie să fie nici prea lung, nici foarte scurt. Trebuie să fie perfect.

Există multe tipuri de salopete confecționate din multe tipuri de materiale și imprimeuri. Trebuie să țineți cont de momentul în care vreți vrea să o purtați, pentru a o alege pe cea potrivită. De exemplu, o salopetă lungă de blugi nu este cea mai potrivită opțiune pentru a merge la un eveniment sau la o nntă, dar este foarte potrivită pentru o ținută mai casual de zi cu zi.

Dacă vreți să vă combinați salopeta lungă astfel încât să vă creați o ținută mai elegantă, trebuie să mizați pentru materiale de o anumită calitate, precum este mătasea. Trebuie să le combinați cu accesorii care să vă ajute să dați dovadă de stil. Vă puteți completa salopeta cu o jachetă.

salopeta+jacheta

Nu uitați să vă jucați cu accesoriile. În acest sezon se poartă mult centurile, care vă pot ajuta să atrageți atenția asupra taliei. Puteți opta, de asemenea, pentru centuri mai elaborate sau materiale mai izbitoare, precum sunt cele aurii, pentru a obține un rezultat mai interesant.

salopeta cu centura

Pe de altă parte, există multe salopete lungi cu spatele gol. În acest caz este bine să nu folosi foarte multe accesorii și să mizați pe pantofi care nu atrag foarte mult atenția, având în vedere că acea parte va fi vedeta ținutei voastre.

salopeta cu spatele gol

Salopetele lungi, de asemenea, pot fi folosite pentru a crea o ținută informală. Optați pentru salopete lungi cu flori (foarte potrivite pentru sezonul de vară) și combinați-le cu o pălărie în nuanța principală a salopetei și o pereche de sandale cu platformă. Puteți alege și o salopetă lungă de blugi, pentru un rezultat mai casual. Puteți integra și un tricou, care vă va permite să vă creați o ținută și mai lejeră.