Geanta coș – cea mai nouă tendință pentru vara

Dar ce se întâmplă cu noi în ultimul timp? Nu numai că suntem în imprimeuri florale pentru primăvară, șorțuri și cercei gigantici în declarații subtile, minimaliste, suntem brusc inexplicabil atrași de geanta-coș. Rafie, paie, bambus, răchită – orice! Știi ce, vom da vina pe tragerea magnetică bruscă la toate lucrurile de vară și de primăvară în recenta noastră călătorie de lucru în Maldive.

Poate că mintea noastră subconștientă se află încă pe insula Halaveli și această nouă atracție este o modalitate de a trage insula către noi.

Gențile-coș sunt reprezentarea perfectă a unei insule cu plaja, mare și nisip, dar lucrul minunat la aceste genți împletite este culoarea lor de bază neutră. Acest bej-maroniu este imposibil să nu-l iubiți. În plus, ideea unei genți-coș evocă în mod simplu această ușurință fără griji, înfrumusețare în apus. Neutru plus ușurință? Purtați-o cu rochii furou și pălării de paie atunci când soarele ne mângâie pielea, sau treceți la un pulover și blugi tăiați atunci când simțiți să adăugați un vibe francez. Dacă este aprobată de Jane Birkin, asta e tot ce ai nevoie. Dar, doar în cazul în care geanta-coș este încă puțin prea sumbră pentru dvs. și nu sunteți pregătite pentru ea, am adunat câteva dintre modelele unice în edițiile noastre de cumpărături de mai jos.