Cum combinăm pantofii roșii

Puține articole vestimentare sunt atât de senzuale precum pantofii roșii. Este vorba despre un accesoriu care dă personalitate și distincție oricărei ținute, dar, de asemenea, pot distruge o ținută, dacă nu știm cum să-i combinăm cu restul articolelor vestimentare. De aceea voi vorbi în acest articol despre cum putem combina pantofii roșii. 

Ținută total black și pantofi roșii

Una din opțiunile cele mai sigure, atunci când trebuie să combinăm niște pantofi roșii este cea neagră. Pantofii roșii vor fi perfecți pentru o ținută total black. Această primă opțiune este una din opțiunile cele mai elegante, fie pentru o ținută de zi sau pentru una mai formală. Pantofii roșii pot fi purtați cu pantaloni negri, rochii, fuste cu sau fără ciorapi, leggings… Orice  combinație dintre o pereche de pantofi roșii și articole vestimentare complet negre va fi ideală.

tinuta all back+pantofi rosii

Pantofi roșii cu blugi

O altă soluție care niciodată nu dă greș este combinația dintre o pereche de pantofi roșii și blugi. De la sandale și balerini simpli sau casual până la tocuri înalte…Toate aceste modele de încălțăminte se combină perfect cu blugi lungi, scurți, strâmți, largi, rupți.

Tricourile albe vor fi foarte potrivite pentru a transforma pantofii în vedete. Deși, dacă vrem putem include în ținută orice altă element roșu precum accesorii (genți sau accesorii pentru păr).

pantofi rosii+ blugi

Alb și roșu

Cum am spus, culoarea albă, de asemenea, se poate combina perfect cu pantofii roșii. În acest caz, putem alege un look complet alb sau doar un articol alb precum pantaloni sau fustă. În plus, dacă suntem brunete, nuanța aurie a pielii va ieși și mai mult în evidență. O astfel de ținuta va fi perfectă pentru zilele călduroase de vară.

rosu+alb

Roșu și nude

Alegerea unei culori neutre precum nude va fi o altă opțiune elegantă și potrivită pentru o pereche de pantofi roșii. În această combinație piciorele noastre vo fi, fără îndoială, vedete. Vor atrage toate privirile.

Atunci când trebuie să combinăm o rochie de culoare nude, sunt recomandate culorile intense care creează contrast cu simplitatea rochiei. Putem opta, de asemenea, pentru nuanțe puțin mai intense precum bej sau gama de roz pal.

rosu+nude

 

Buline cu pantofi roșii

 

De ce să nu îndrăznim să purtăm imprimeuri? Nu doar culori simple se pot combina cu pantofi roșii, ci și articole vestimentare cu imprimeu. Orice articol vestimentar cu buline va o opțiune perfectă. Putem alege articole albe cu buline bleumarin sau negre cu buline albe sau viceversa.

buline+pantofi rosii

Dungi și pantofi roșii

Nu doar bulinele, ci și dungile sunt geniale pentru o combinație cu pantofi roșii, în special cele albe și bleumarin. Astfel, ne vom crea o ținută navy sau marinărească care nu va lăsă pe nimeni indiferent.  Această opțiune va fi perfectă în sezonul estival, pentru plimbări pe plajă, petreceri nocturne. Oriunde vom merge vom face furori.

articole dungi+pantofi rosii

Animal print cu pantofi roșii

Pentru cele mai îndrăznețe dintre noi, animal print-ul cu pantofi roșii este o opțiune riscantă, dar recurentă. Dacă vrem să ne îmbrăcăm cu articole vestimentare cu print leopard, ghepard sau care imită pielea de zebră sau șarpe, putem alege fără probleme o pereche de pantofi roșii. Vom avea succes oriunde vom merge.

De asemenea, putem include alte accesorii roșii precum genți și centuri sau putem opta să îi combinăm cu articole vestimentare negre care dau o notă mai sobră.

pantofi rosii+animal print