Ce să porți dacă ai picioare groase

Ai picioare groase? Vrei să le maschezi? În acest articol îți voi da câteva trucuri vestimentare care te vor ajuta să îți maschezi picioarele, și să-ți scoți în evidență părțile tale cele mai senzuale și atrăgătoare. 

Primul sfat pe care ți-l voi da cu privire la acest subiect, este că trebuie să distragi atenția de la picioare spre alte zone ale corpului, Adică, în loc să porți leggings foarte strâmți care vor evidenția această parte, cel mai bine este să optezi pentru evidențierea altor zine ale corpului, precum, de exemplu, talia, pieptul, etc.

Evidențiind alte zone, vei reuși ca atenția să se concentreze pe ele, iar picioarele să treacă pe planul doi. Optarea pentru tricouri cu decolteu, coliere mari, pentru o coafură frumoasă, te va ajuta să atragi atenția asupra acestor zone și astfel, te vei simți mult mai atrăgătoare și mulțumită de înfățișarea ta.

În ceea ce privește rochiile, va trebui să le alegi pe acelea strâmte sub piept și care, începând de acolo, pornesc cloș. Acest tip de îmbrăcăminte va face ca picioarele tale să pară mai lungi și, prin urmare, silueta va părea mai subțire. Pentru ca aceste rochii să evidențieze bine silueta, trebuie să fie lungi până la genunchi, niciodată sub genunchi. Trebuie să eviți rochiile lungi până la jumătatea gleznei, deoarece vor sublinia grosimea picioarelor.

Înainte de toate, va trebui să eviți rochiile strâmte, tip creion, și să optezi pentru altele mai lejere, cu cădere. Cele care au vreun detaliu în partea de sus sunt perfecte, deoarece vor atrage atenția asupra acestei zone, iar picioarele și șoldurile vor trece pe planul doi. Pentru ca rochia să vă vină bine, este indicat să o combinați cu o jachetă lungă sau cu o vestă lungă. De ce? Fiindcă șoldurile vor părea mai mici, iar tu vei părea mai slabă. În plu, dacă te încalți cu tocuri, efectul va fi incredibil.

rochii picioare groase

În cazul în care vrei să porți pantaloni, trebuie să știi că, pentru a masca picioarele groase, cel mai bine este ca aceștia să fie cu talia înaltă sau medie. Evită cât poți, pantalonii cu talie joasă, deoarece vor da senzația de amplitudine și vei părea mai mare. În plus, și picioarele tale vor părea mai scurte. Dacă vreți să pari mai slabă, trebuie să-i eviți cu desăvârșire.

Cei cu croială dreaptă sunt mult mai potriviți decât cei skinny sau cei evazați. De câte ori poți, încearcă ca pantalonii să fie cu linii subțiri verticale, pentru a crea un efect vizual mai subțire. Evită pantalonii scurți și pantalonii mai jos de genunchi, deoarece te vor face să pari mai mare. Este important ca pantalonii să cadă în jos, și să nu fie prea strâmți pe coapse sau pe șolduri. Întotdeauna poți evita imprimeurile care ies prea mult în evidență. Este bine să optezi pentru culori închise și neutre. Vei părea mult mai slabă.

pantaloni picioare groase

În ceea ce privește fustele, optează pentru cele drepte, și evită-le pe cele creion sau  pe cele foarte scurte. În ceea ce privește culorile, alege-le pe cele închise și neutre. Evită pe cât posibil imprimeurile și culorile strălucitoare.

fuste picioare groase

Nu trebuie să uiți nici de pantofi. Alege pantofi sau cizme cu toc înalt, dar niciodată botine sau pantofi care încep de la gleznă, fiindcă picioarele vor părea mai groase.