Rochii, topuri, bluze fără umeri la modă

În acest sezon, este inutil să nu recunoaștem că marea influență a anilor ’70 predomină în marea majoritate a propunerilor, și în această vară, anii șaptezeci au devenit protagoniști, un stil care a venit cu o mare forță pe scena modei.

Decolteul gipsy, barcă sau cum este cunoscut popular „decolteu Bardot“, a fost dat de sex-simbolul, actrița, cântăreața Brigitte Bardot , care, cu acest decolteu special, și-a expus umerii feminini și a reușit să capteze atenția publicului la un număr mare de evenimente; din acest motiv a dobândit numele popularei actrițe franceze.

Descolteul Bardot, ea o exaltare foarte sugestivă pentru toate femeile, deoarece umerii, deși de multe ori nu le dăm prea multă importanță, joacă un rol important în proiectarea unei imagini de eleganță, simplitate și seducție.

bluze

Cum să purtați tendința “umeri goi”

1. Folosiți sutienul potrivit, ideea este să uitați de bretele, purtând un tip de sutien fără bretele, din moment ce ideea este de a scoate în evidență umerii.

2. Luați în considerare dimensiunea bustului, dacă aveți un bust proeminent, cel mai bine este să utilizați o ținută fără detalii care cresc volumul bustului.

moda

3. Completați look-ul cu unele accesorii, o idee câștigătoare este de a opta pentru cercei mari pentru a prelungi gâtul. Acest lucru va da o notă feminină și foarte atractivă.

4. Nu uitați să aveți grijă la umeri, protejându-i cu protecție solară, și exfoliați-i regulat.

Diferite branduri au adoptat această tendință de modă de la clasici cum ar fi Balenciaga, Givenchy, Gucci, DelPozo, prin Jenny Packham, Tibi, Topshop printre alții.