Deși anul trecut vestele maxi au cucerit teritoriul, în cursul acestui an, ele au reușit să se poziționeze în garderoba unui număr tot mare de femei.

Acest articol de îmbrăcăminte oferă confuzie printre fashioniste, pentru că, deși pentru multe femei este un element confortabil și aproape indispensabil, pentru un alt grup de femei a devenit o provocare de a purta cu succes acest articol de îmbrăcăminte.

veste in tendinte 2017 veste in tendinte-

Cum să purtați o vestă maxi în mod corespunzător:

1. Încercați să purtați întotdeauna vesta maxi deschisă, deoarece fiind un articol de îmbrăcăminte cu tăietură dreaptă, se așează mai bine pe corp.

2. Dacă sunteți o femeie de statură mică și doriți să purtați o vestă, trebuie să alegeți o lungime potrivită, alegeți un model simplu care acoperă zona fesieră, deoarece un model foarte lung oferă un efect vizual negativ și scurtează silueta în loc să o alungească.

3. Dacă doriți un look modern, folosiți tocuri, deoarece vesta fiind un articol de îmbrăcăminte supradimensionat, tocurile adaugă eleganță și glamour.

4. Dacă doriți cu ardoare să purtați acest articol de îmbrăcăminte la modă, dar nu sunteți sigure de cum să formați o ținută, cel mai bine este să optați pentru elemente de bază, cum ar fi pantaloni negri și bluze în tonuri de alb sau negru.

Având ca bază tăieturi clasice, cum ar fi costume tradiționale, vesta maxi este asociată direct cu un stil masculin prin liniile drepte și rândurile duble, caracteristicile principale ale acestui articol de îmbrăcăminte.