Imprimeurile florale – un must-have

După vânzările nebune de iarnă, este timpul să faceți upgrade la lista de cumpărături de primăvară. Numărul unu pe listă este un sinonim de modă al romantismului și este … un imprimeu floral (rochii, topuri, bluze, tunici, pantofi, jachete, pantaloni, pantaloni scurți etc.)!

Modelele florale au dominat cele mai multe piste de vară și primăvară, în special cele care au avut loc la Săptămâna modei din Milano. Florile colorate au fost prezentate în special în colecțiile Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana și Marni. Se pare că din nou, designerii se reîntorc la elementele de bază și își arată înțelegerea față de femeile care doresc să accentueze feminitatea lor. Aceste rochii feminine și jucăușe sunt un manifest al feminității și prognozează o vară plină de bucurie.

Ideile de design floral pentru sezonul de primăvară de primăvară includ imprimeuri florale luminoase și suculente și decorațiuni florale pe haine. După cum îmi amintesc, o rochie cu imprimeu floral este, de asemenea, un must-have de primăvară și nu este doar o surpriză. Decorul floral este modelul universal pentru fiecare primăvară și vară, iar popularitatea sa depinde pur și simplu de designerii care dictează tendințele.

Cum să purtați un imprimeu floral?

Odată am auzit că imprimeul floral este una dintre tendințele de vară pentru stil. Iată un ghid pentru a aborda această tendință în lunile de vară.

  • Florile sunt un model foarte captivant și distractiv, deci asociați-l cu celelalte elemente ale ținutei.
  • Nu vă fie teamă să încorporați alte modele florale minore cu celelalte piese ale dvs., dar niciodată nu potriviți modelul exact.
  • Utilizați culorile florilor pe pantofi ca sursă de inspirație pentru restul îmbrăcămintei dvs.
  • Alegeți imprimeuri dimineață colorate, asociate cu un pulover floral de culoare roz.
  • Pentru zi, optați pentru un rucsac complementar drăguț, într-un model floral diferit.
  • Luați acest aspect din zi în noapte prin comutarea rucsacului pentru o geantă de umăr drăguță.
  • În cele din urmă, compensați feminitatea acestui aspect, alegând o pereche de ochelari, pentru a vă oferi un costum mai bun!