Rochii de mireasă în tendințe în colecția Carolina Herrera primăvara

Colecția de îmbrăcăminte Carolina Herrera pentru primăvara a fost dedicată dorințelor miresei, fiecare dintre ele arătând o look ultra-elegant care ar putea face orice femeie să se simtă în largul ei în ziua cea mare.

La fel ca mulți designeri, Carolina Herrera și-a concentrat colecția de primăvară presupunerea că zilele de nuntă ar trebui să fie distractive și nu stresante, mai ales atunci când este vorba de alegerea unei rochii de mireasă care face ca ambele să arate fără probleme și să se miște liber la ceremonie.

Din aceste motive, cea mai recentă colecție Carolina Herrera de primăvară prezintă atât rochii tradiționale, cât și fanteziste, care se separă odată cu sezonul de primăvară, și anume jacheta de mireasă.

Deci, în ce mod Carolina Herrera definește o mireasă modernă? Potrivit designerului, următoarea generație de mirese va amesteca tiparele romantice cu atitudini mai mult urban-chic, fie că preferă un costum de mireasă sau o rochie de tul. Deși colecția, în ansamblu, este incontestabil contemporană, laitmotivele romantice standard ale Carolinei Herrera sunt întotdeauna vizibile în desenele ei și au ajuns aici în broderii delicate florale și piese de poveste, cum ar fi mânecile fluture și aplicațiile transparente.

– Pentru mine, continuă Carolina Herrera. “Cea mai importantă zi din viața unei femei este nunta ei și ea trebuie să fie romantică, trebuie să fie feminină, trebuie să fie eterică, trebuie să fie vie, nu trebuie să fie sexy”.