Idei de tinuta pentru inceperea noului an scolar

Vara a venit si a plecat in ceea ce pare doar cateva secunde, iar acum este deja timpul sa ne intoarcem la scoala. Acesta este momentul in care fiecare fashionista ar trebui sa se pregateasca pentru un alt inceput elegant al anului scolar.

Cu vremea usor rece dimineata si seara, exista multe tendinte noi pe care le puteti folosi pentru a va actualiza dulapul. Aruncati o privire la aceste haine aprobate de celebritati si pregatiti-va sa va imbunatatiti stilul scolar.

Celebritatile sunt, ca intotdeauna, cea mai mare sursa de inspiratie. Ele au perfectionat acest stil relaxat, care este esential pentru inceputul scolii si al sezonului. Pregateste-te sa intalnesti piesele noi de care ai nevoie in sezonul de toamna 2017.

DENIM

Denimul este aici pentru a ramane. In ultima vreme, am vazut multi trendsetteri care s-au jucat cu diferite nuante de denim si au purtat ansambluri de denim. Tot ce ai nevoie este o pereche de blugi si o camasa de denim sau o jacheta. Aceste costume arata grozav cu adidasi botine si chiar sandale. In afara de faptul ca arata la moda, va veti simti extrem de confortabil. Pentru cei care s-au saturat de blugi, fustele de denim si rochiile sunt un alt lucru pe care il puteti incerca. Prin adaugarea unei mici culori si accesorii, veti fi cea mai bine imbracata fata, oriunde veti merge.

DUNGI

Dungile sunt urmatorul lucru important. Veti gasi acest imprimeu sic pe camasi, pantaloni, costume, rochii si fuste. Un alt lucru pe care il puteti face este sa imbinati imprimeuri diferite impreuna. Pistele pentru toamna 2017 au prezentat o multime de moduri vibrante si amuzante de a potrivi diferitele imprimeuri care au creat tinuta perfecta. In afara de dungi, imprimeul gingham si camasile cu imprimeuri sunt cele mai populare in aceasta toamna.

BLUGI, HANORACE

Blugii sunt piese clasic pe care le puteti combina cu orice. Pantalonii si puloverele cu imprimeuri grafice sunt ideale pentru moda scolara. Hanoracele in multe culori si stiluri vor face, de asemenea, o impresie buna.