Vara este momentul in care au loc mai multe nunti, deci probabil ca participati la una sau, poate, la cateva dintre ele. Și imediat ce primiti invitatia, incepeti sa va ganditi la ce veti purta la aceasta ocazie speciala. Asadar, astazi, am facut o colectie de combinatii elegante de tinute pentru nunta de vara pentru a va arata ce puteti purta pentru a arata cel mai bine.

Alegerea cea mai frecventa pentru astfel de evenimente sunt, desigur, rochiile. Dar intrebarea aici este: ce rochie este cea potrivita pentru o petrecere de nunta? Raspunsul ar trebui sa rezume toate tipurile de rochii formale, cu exceptia celor foarte scurte si explicite si, bineinteles, nici macar nu va ganditi sa purtati un alb. Alb este destinat miresei.

Deci, daca doriti sa alegeti o rochie in functie de culoare, va sfatuim sa mergeti pentru mai multe culori vii, cum ar fi cele pastelate. Negrul poate fi clasicul fara sfarsit, dar din moment ce este o nunta de vara, puteti alege sa purtati o rochie intr-o alta nuanta.

De asemenea, puteti purta o rochie cu imprimeuri, de exemplu una florala. Și, pe langa rochii, puteti alege sa participati la urmatoarea nunta, imbracata intr-un combinatie eleganta, de top si fusta. Fustele sunt grozave pentru astfel de ocazii, precum si fuste midi sau chiar fuste de tul. Asociati-le cu un top fantezist si cu un colier declaratie, puneti-va tocuri si imbracamintea dvs. de nunta este gata. Accesati galeria foto de mai jos pentru a vedea ideile de imbracaminte de vara pe care le-am ales astazi pentru dvs. si pentru a va inspira pentru urmatorul costum de nunta. Bucurati-va!

Street style white crop top and vaporous skirt