De-a lungul istoriei, ciorapii plasă au reprezentat alura și feminitatea seducatoare. Cu anii ’70 rock and roll, o nouă cultură punk a apărut, iar ciorapii plasă au fost asociati cu denim, piele și metale grele.

Aceste dresuri dețin un număr mare de conotații pentru un articol de îmbrăcăminte. Acum, ciorapi plasă au luat o nouă personalitate ca următoarea tendință mare din 2017. Acest sezon a văzut stilul îndrăzneț pe scena modei, care apare pe podiumurile de Jeremy Scott, Nina Ricci, Lanvin. Dincolo de pistele de la Paris, Londra și Milano, ciorapii plasă sunt purtați pe stradă de fashionistele care vor să-și exprime individualitatea și încrederea.

Opțiunile de a purta ciorapii plasă sunt vaste. Aceștia pot fi purtați cu îndrăzneală cu fuste mini sau pantaloni scurți sau potriviți cu piese delicat.

Una dintre cele mai bune moduri de a reinventa stilul este de a lua hainele pe care le dețineți deja și să le asociați împreună în moduri noi, neașteptate. Atunci când se încearcă tendința ciorapi plasă, tendința bloc de culoare prezintă modul perfect de a experimenta și de a crea un aspect unic. Culorile nu trebuie să fie întotdeauna vibrante. Cheia este să vă concentrați pe o singură culoare și s-o potriviți cu diverse nuanțe. Gândiți-vă la verde iederă cu roz negricios sau albastru cobalt cu un galben.

Ca o piesă clasică in garderoba oricarei femei, poate fi greu de a găsi noi moduri de a purta blugii preferati. Pentru a arata casual, proaspăt, adaugă unele detalii edgy la blugi cu o pereche de ciorapi plasă. Dacă aveți de gând să purtați ciorapi plasa, este esențial să vă asigurați că ei sunt vizibili.