Albul este o culoare care nu poate iesi niciodata din stil, mai ales in zilele calde. Acest lucru se datorează în principal faptului că, în timpul primăverii și vara, avem tendința să purtăm haine mai deschise. Există multe modalități de a adăuga un alb la garderoba dvs. și o fustă albă este doar una dintre ele.

Astăzi, am dori să vă arătăm o selectie de moduri de a purta o fustă albă pe care le puteti folosi ca sursa de inspiratie pentru a crea propriile tinute.

Există diferite stiluri de fuste albe, astfel încât veți găsi cu siguranță modelul dorit. Și din moment ce culoarea albă este o culoare neutră, nu veți găsi dificultăți în a purta acest tip de fustă. Poate fi o parte din aspectul monocromatic, care este considerat unul dintre cele mai trendy pentru vara. Și dacă acest aspect monocromatic nu este unul preferat de dvs., atunci nu ezitați să purtati o fusta albă cu un top în orice altă culoare și model.

Purtarea tinutelor albe vă poate da și un efect de slăbire. Ceea ce trebuie să faceți este să ascundeți zonele problematice cu o nuanță întunecată. Deci, dacă purtați o fustă albă, puneți un top inchis la culoare cum ar fi negru, maroniu sau gri, făcând corpul superior să pară mai mic. De asemenea, alegerea unei fuste creion alba va face ca talia dvs. să fie mai mică și picioarele să arate mai lungi. Va oferim cateva idei de stil de a purta o fusta alb in diverse stiluri de unde va puteti inspira pentru a crea propriile tinute.