5 articole vestimentare de bază pe care trebuie sa le ai

Toate femeile avem un stil diferit și unic care ne caracterizează: unele preferă pantalonii, altele rochiile, unora preferă ținutele romantice, în timp ce o parte preferă ceva casual și comod. 

Totuși, există 5 articole vestimentare de bază pe care trebuie să le ai neaparat în șifonier. Acestea te vor scoate din încurcătură, atunci când nu știi cu ce să te îmbraci. 

Tricou alb

Tricoul alb este articolul clasic prin excelență, care se poate utiliza cu orice: se poate combina cu blugi, pantaloni sport, fuste, pantaloni scurți sau orice alt lucru. Atât cu mânecă lungă, cât și cu mânecă scurtă, este un articol indispensabil în șifonier.

Este un articol cu utilitate multiplă, care permite să fie combinat în diferite feluri, pentru a obține efectul dorit: de la cel mai informal, pentru o ieșire cu prietenii, până la o ținută pentru muncă sau un interviu profesional. Folosirea tricourilor albe înmoaie imprimeurile sau nuanțe tari din garderobă. Sunt ușor de combinat.

tricou-alb-dama

Blugi

Blugii sunt pantalonii cei mai comozi și versatili din lume. Cu diferite culori-de la clasicul blug albastru la culori îndrăznețe sau imprimeuri florale-și desene-croială clasică, skinny sau boyfried-blugul poate fi combinat la perfecție cu aproape orice. Se poate combina cu adidași sau pantofi cu toc, un pulover simplu sau un tricou cu broderie cu pietre.

Pe lângă faptul că sunt articolele vestimentare cele mai utilizate din lume, blugii adesea sunt dificil de ales; cu toate croielile și tipurile de blugi sunt potrivite pentru toate corpurile. De aceea alegerea blugilor poate fi uneori o tortură.

blugi-dama

Pe lângă adidașii pentru făcut sport, necesari pentru protejarea piciorului, a nevoie și te un adidas casual pentru ținutele tale, pentru a crea un stil amuzant, tineresc și informal. Pot da o notă diferită unei rochii sau fuste prea formale. Sunt comozi pentru o plimbare de duminică. Sunt acceptați chiar și pentru mers la servici.

Una dintre mărcile cele mai cunoscute, care încă fac furori printre it girls, sunt adidașii Converse, în special cele tip gheată albă. Totuși, există o mulțime de opțiuni de care poți să ții cont.

adidasi

Cizme

Cizmele au revenit în prim plan cu o infinitate de modele. Sunt ideale. Ne țin de cald chiar și în zilele mai reci. Lungi sau scurte, plate sau cu toc, cu șiret, dantelate, cu ținte și motive infinite, cizmele se pot purta în multe forme și aproape toate articolele vestimentare. Trebuie doar să știi să le combini. În prezent, există și hibrizi de cizme cu sandale, precum cele din imagine.

cizme-dama

Blazer negru

Blazerul în sine este un articol vestimentar cu multiple fațete. Dacă îl cumperi într-o culoare care se combină cu orice, precum negru, se transformă în vedeta care te salvează de fiecare dată.

Blazerul negru se poate folosi la ocazii informale-cu blugi și un tricou. Se poate folosi și la cele formale cu o rochie simplă și niște pantofi frumoși. Este potrivit atât pentru toamnă, cât și pentru iarnă.

Folosiți vreunul dintre aceste articole vestimentare? Ce alte articole vestimentare de bază aveți? Care vă scoate din încurcătură?

blazer-negru