Reguli de stil pentru a purta blugii skinny

O pereche de blugi este cea mai folosita piesa de imbracaminte care poate fi gasita in garderoba fiecarei fete. Sunt foarte confortabili si usor de purtat. Nu exista aproape nici o femeie care sa nu-i iubeasca. In plus, denimul este intotdeauna la moda. In fiecare sezon se intoarce cu mici schimbari si inovatii.

Uneori este dificil sa alegem blugii potriviti pentru silueta noastra. Deci, secretul pentru a arata perfect intr-o pereche de blugi este de a invata modalitatile corecte de a-i alege. Este important sa alegem nu numai nuantele potrivite, dar si stilul potrivit.

Blugii skinny si-au croit drumul in moda nu cu mult timp in urma si continua sa ofere un stil de moda extrem de modern. Atunci cand alegeti acest model, ar trebui sa alegeti lungimea corecta.

Nu este un secret faptul ca blugii skinny sunt in mod normal mai bine potriviti pentru siluetele mai slabe, decat pentru cele cu forme.

Femeile cu solduri inguste vor castiga feminitatea prin purtarea acestui stil particular.

Blugii skinny pot fi purtati cu diferite tipuri de incaltaminte, incepand de la tocuri clasice pana la balerini. Exista o singura regula pe care trebuie sa o tineti minte, si anume sa evitati pantofii cu o platforme masive.

In ceea ce priveste partea de sus, puteti lua orice bluza, camasa sau tricou. Topurile in stil androgin sunt destul de accesibile pentru acest stil.

Regula traditionala care functioneaza pentru toate articolele de imbracaminte este: cu cat sunt mai deschise, cu atat mai multa greutate vor adauga. Cu cat sunt mai inchise la culoare, cu atat vor subtia silueta. Deci, acelasi lucru este valabil si la culoarea blugilor. Blugii clasici, albastri sau negri, sunt un must-have in fiecare garderoba. Astfel, avand una sau doua perechi din aceste culori, puteti crea un aspect nou si proaspat, adaugand topuri in nuante vibrante.