10 forme de purtare a catifelei

Catifeaua este din nou, o tendință inegalabilă în această toamnă/iarnă 2016-2017. Costume de catifea cu stil și cu multă clasă, genți de catifea ca notă chic și genți din acest material atât de sofisticat, pentru a fi în pas cu moda și a a arăta perfect. În articolul de astăzi vă voi da cele mai bune sfaturi, pentru a învăța cum să combinați catifeaua. Așadar, nu pierdeți detaliile ușoare și foarte utile. 

Costum de catifea albastru

costum-catifea-albastru

Pantofii de catifea cu toc cui sunt un adevărat must have în acest sezon. Dacă vreți să faceți o combinație reușită, este suficient să alegeți blugi cu croială clasică, o bluză asortată de culoare neagră.

pantofi-catifea-cu-blugi

Cizmele mov cu toc înalt sunt foarte frumoase. Ele se adaptează multor situații. Alegeți pentru ținuta voastră niște blugi de culoare deschisă și un pulover clasic într-o culoare neutră care vă place.

cizme-catifea-mov-cu-blugi

Acest costum este ideal pentru mers la birou în această toamnă/iarnă 2016-2017. Pentru completarea ținutei va trebui să dăugați p cămașă în nuanțe gri și negre, pantofi stiletto și centură asortată. Un stil clasic foarte modern.

costum-rosu-din-catifea

Modelul de costum din catifea verde este foarte potrivite pentru a fi în pas cu moda. Se poate combina cu o cămașă în nuanțe bej și pietre și detalii strălucitoare, geantă mini de mână. Ca notă chic, niște ochelari de soare cu formă puțin pătrată.

 

costum-catifea-verde

Și costumele pot fi sexy. Cine a spus că nu? Această ținută demonstrează contrariul. Costum din catifea din două piese, cu top mini și capă lungă asortată. Se combină perfect cu niște pantofi cu toc de culoare crem.

costum-catifea-cu-capa

Clasicii pantofi Mary Jane din catifea, sunt foarte potriviți dacă vreți să fiți elegante. Acest tip de încălțăminte se combină perfect cu niște blugi simpli sau orice alt model de pantalon care vă place.

pantofi-mary-jane-cu-blugi

Geantă sac de catifea

Dacă vreți să dați ținutei voastre în stil clasic o notă chic și modernă, nu pierdeți din vedere geanta sac, din catifea de culoare roz și cu pietre în partea inferioară.

geanta-sac-din-catifea

Alegeți o rochie scurtă într-o culoare neutră care vă place, adăugați niște cizme over knee din catifea precum cele din imaginea de mai jos. Ca accesoriu alegeți o geantă de mână asortată cu culoarea cizmelor. O ținută cu care veți arăta genial.

cizma-inalta-din-catifea

Gențile din catifea se pot accesoriza foarte ușor cu ținutelor voastre. Alegeți o ținută clasică și simplă cu blugi și pulover. Dați o notă elegantă ținutei cu o geantă din catifea roșie și curea aurie.

 

geanta-catifea-cu-pulover

Așadar, iată câteva idei de purtare ale articolelor vestimentare și accesoriilor din catifea. Cum vi se par? Vă plac?