Greșeli de stil pe care trebuie să le eviți pentru a fi o fashion victim

 Urmărești toate tendințele de modă? Îți place să îți cumperi tot felul de articole vestimentare la modă? A fi în pas cu modă în fiecare zi este extrem de important pentru tine? Înseamnă că ești o fashion victim. Dar, dacă ești o fashion victim din cap până în picioare, trebuie să eviți să comiți greșeli. La început este normal, cu timpul vei învăța ce articole vestimentare îți vin mai bine, care este stilul tău. Personalitatea ta trebuie să fie reflectată de ținutele tale. Încearcă să fii tu însăți, studiază cu atenție tendințele sezonului, cumpără-ți îmbrăcăminte de calitate, etc. Și bineînțeles, nu comite greșelile despre care îți voi vorbi în continuare. 

Fiecare persoană este diferită și unică. Cu sigutanță ai propriul tău stil, așa că nu trebuie să demomstrezi nimic. Multe fashion victims comit eroarea de a-și dori să fie diferite cu orice preț. Astfel, se îmbracă cu orice lucru sau amestecă prea multe articole vestimentare și accesorii. În final, ținutele rezultate sunt prea extravagante.

fashion-victim-diferita

Este bine să urmezi tendințele de modă din fiecare sezon, dar nu trebuie incluse toate în aceeași ținută. Trucul este să porți o ținută care să reflecte o singură tendință (sau cel mai mult două) și să te centrezi pe ea. Potențează această tendință, pentru ca ținuta să iasă în evidență. Nu uita de arta limitării la esențial.

abzul-de-tendinte

Investește în îmbrăcăminte de calitate și de marcă. O astfel de investiție este foarte bună, mai ales dacă cumperi articole vestimentare de bază. Însă, pentru a te îmbrăca din cap până în picioare doar de marcă sau cu creații de designeri este o greșeală. Trebuie să optezi pentru firme low cost, cu preț mediu, de lux, pentru tineri designeri. Eleganța nu depinde de prețul îmbrăcămintei. Logo-urile foarte vizibile nu ajută nici ele prea mult. Le poți purta, dar cu discreție.

folosire-logouri

Poți să te inspiri de la celebrități, dar nu poți purta ținute exact la fel. Dacă îți place o it-girl sau celebritate anume, poți copia baza ținutei sale și să o adaptezi stilului tău. Ținutele tale vor fi pline de autenticitate și glamour. Adaugă și niște accesorii pentru ca ținuta să fie diferită și unică.

copierea-celebritatilor

Dacă un articol vestimentar sau un accesoriu nu îți stă bine și te simți incomod nu te îmbrăca cu el. Chiar dacă acest articol este în tendință sau îl poartă blogger-ul tău de modă preferat. Zicala mai bine moartă decât simplă, nu este o bună idee. Este mai bine să fii tu însăți și să fugi de articolele vestimentare care nu îți stau bine, te rănesc (atenție la pantofi) și cu care nu te simți comod.

articole-incomode

După cum poți observa, o fashion victim poate face o serie de greșeli din dorința de a fi mereu în pas cu moda. Aceste greșeli însă se pot evita cu ușurință. Așa că, îți propun să iei o foaie de hârtie și un pix și să-ți notezi toate aceste greșeli, pentru ca atunci când îți veți crea ținuta să îți alegi îmbrăcămintea care demonstrează că știi să te îmbraci cu stil.