Tendinte moda – ce se poarta in acest an

tendinte moda 2019

Tendintele modei se schimba in mod constant si poate fi greu de tinut pasul cu ele. Un an nou, inseamna o intreaga serie de tendinte moda de incercat si incorporat in garderoba dvs. deja fabuloasa si acest an nu este o exceptie. Ce siluete, tesaturi, culori si concepte vor domni suprem in mod sartorial ? Care este deceniul care va reveni in voga in urmatoarele 12 luni? Ce fel de accesorii ar trebui sa folosim pentru a completa tinutele noastre? Ce fel de actualizari ale dulapului trebuie sa facem?

Atat de multe intrebari! Dar nu va stresati, in acest post, va prezentam cele mai noi tendinte moda. Toate tendintele de moda majore pe care trebuie sa le cunoasteti, sunt prezentate aici.

Tendinte moda – ce se poarta in acest an

Podiumurile de la Paris, Milano, Londra si New York, au dat primele indicii ale celor mai populare tendinte care vor domina in lunile ce urmeaza. Cunoasteti tendintele din primavara/vara anului si ce ar trebui sa adaugati la garderoba dvs. pentru a fi la inaltimea noului sezon de moda.

Tendinte moda – Costume

Pe masura ce liniile de gen devin mai estompate si femeile devin din ce in ce mai puternice, moda va urma exemplul! Da, femeile in costume vor fi si mai proeminente in.

Costumele sunt mai atrogine in aceste zile, atat de mult, incat nu mai pot fi numite “imbracaminte pentru barbati”. Costumele sunt acum si pentru femei!

Tendintele modei si detaliile din ultimele decenii sunt intotdeauna ciclice. Nostalgia pentru moda anilor ’90 a dominat cultura pop in ultimii ani, muzica si moda erei fiind mai vizibile atat in ​​magazinele high-end, cat si in mall-uri. Dar, va reveni stilul anilor ’70.

tendinte moda 2019

Tendinte moda – Star Wars

Star Wars se infiltreaza in prezent in cultura pop, si a generat mai multe linii de moda si frumusete “The Last Jedi”, in 2017. Dar stilurile chic de “fangirl” sau “nerd” nu sunt pur si simplu legate de filmele din cinematografe. Stilul “Nerd chic” va continua sa se afirme in 2018 dincolo de domeniul tricourilor grafice. Imbracamintea si siluetele cu mediul colegial, asa cum le vad recentele colectii de la Puma Fenty by Rihanna, se vor schimba intr-un exces de moda.

Ne putem astepta la tricouri polo in dungi, jachete aviator, pulovere varsity, toate intr-o paleta clasica de culori primare. Doar spuneti “Gucci ne-a pus sa o facem”. Cand aveti indoieli, intotdeauna dati vina pe Gucci.

Tendinte moda – Denim pe denim

Denimul este piesa de baza a fiecarui dulap, dar denim pe denim este una dintre cele mai tari tendinte moda. Aceasta tesatura clasica va ajunge la noi inaltimi anul viitor. Purtarea diferitelor spalari si culori intr-un singur outfit, va fi un must-have, si designeri de moda, precum Raf Simons de la Calvin Klein, au prezentat acest tip de look in colectiile lor.

De asemenea, va puteti astepta sa vedeti stiluri mozaic si nuante mai intunecate de denim. Acum este anul perfect pentru a deveni creativ cu denimul. Previziunile de moda indica faptul ca denimul va avea o vibratie din anii ’70, care este o alta tendinta de top.

tendinte moda 2019

Tendinte moda – Minimalism geometric

Formele Stark vor influenta moda, mai ales atunci cand vorbim de accesorii. Minimalismul geometric va fi o tendinta majora. In mod specific, formele hexagonale si in forma de zmeu, isi vor gasi drumul printre cele mai populare tendinte moda, bijuterii si decoratiuni interioare. Deci, bijuteriile de aur geometrice, ochelarii de soare si gentile, vor fi avea un minimalism geometric.

Tendinte moda- Catifea

Aceasta tesatura luxoasa este de obicei rezervata pentru anotimpurile de toamna/iarna si de sarbatori, dar acum aveti sansa de a purta catifea pe tot parcursul anului. Pentru primavara anului, veti vedea bluze din catifea, chiar si rochii si pantaloni de catifea. Incorporati aceste culori mai deschise intr-o piesa clasica de vara, oferind o versiune moderna acestei tesaturi mai grele.

tendinte moda 2019

Tendinte moda- Imprimeuri florale mari

Daca lucrati sub iluzia ca imprimeurile florale sunt rezervate pentru dulapul bunicii, mai ganditi-va! Specialistii confirma faptul ca “imprimeurile florale mari si indraznete”, se vor afirma. Marimea si forma ofera imprimeurilor florale o atingere mai moderna si mai eleganta. Imprimeurile florale mari se numara printre cele mai mari tendinte moda.

Tendinte moda – Stil chic francez

Fata chic franceza este intotdeauna la moda insa, este vorba despre Riviera franceza si aspectul nautic. Stilurile inspirate de francezi, cum ar fi dungi subtile de marinar, detaliile feminine si liniile curate, minimaliste, toate in alb si albastru, vor adauga stil tinutei.