Pulover strâmt: modele și maniere de combinare

Vine puloverul strech, o versiune foarte strâmtă a clasicului pulover. În acest articol vă voi vorbi despre el. Puloverul clasic este disponibil în numeroase versiune, dar dacă vreți să fiți în pas cu moda în această iarnă alegeți unul din acesta: foarte strâmt. Puloverul strâmt, de lână, tricotat, cu striații va fi un adevărat must have în acest sezon. Dacă vreți să aflați care sunt cele mai frumoase modele și să știți cum să le purtați, citiți cu atenție acest articol. 

Cu guler înalt, cu imprimeu colorat și strâmt, o combinație foarte străgătoare, pentru o seară perfectă. Se poate combina foarte bine cu o pereche de blugi de culoare neagră și niște botine cu toc asortate.

pulover-ajustat-uterque

Pulover strâmt de la Mango

Pulover strâmt cu dungi

Pulover cu volan de la  Uterqüe

Pulover ajustat de la Uterqüe și niște pantofi sau botine într-o culoare neutră care vă place.

pulover-ajustat-cu-volan

 

Pulover ajustat Zara

Pulover ajustat de la Zara

Pulover ajustat de la Bimba&Lola

Acest model ajustat de culoare neagră, este ideal datorită transparențele subtile pe care le are. Se poate combina cu niște blugi cu croi clasic. Se pot adăuga niște accesorii simple, precum o geantă de piele de culoare neagră.

pulover-ajustat-bimba

Pulover Donna Karan New York

Elegantul pulover de la  Donna Karan New York, de culoare neagră și cu guler înalt, este ideal pentru combinarea cu niște pantaloni stil palazzo, niște pantofi cu toc, o geantă de mână și niște accesorii în nuanțe aurii.

pulover-ajustat-dkny

Pulover ajustat de culoare gri

Cum vi se par aceste modele de pulovere? Vă plac? Le-ați face loc în garderoba voastră în acest sezon de toamnă iarnă? Dacă vă plac, vă recomand să le le căutați prin magazine, pentru a vă putea crea cu ajutorul lor ținute în pas cu moda.