Ce piese vestimentare de catifea putem purta toamna

Încălțămintea caracteristică verii își schimbă înfățișarea în toamnă. Apar în versiune de catifea. Cele de la Aquazzura se transformă în cele mai dorite, iar cele vișinii de la Mango în cele mai căutate, fiindcă sunt accesibile la preț. Există și alte propuneri interesante de la  &OtherStories, de culoare mov, de la Bershka, de culoare albastră, sau de la Prada, de culoare neagră. Firma Miu Miu ne propune o pereche verzi.

sandale-de-catifea

Unele dintre jachetele favorite ale sezonului, la stânga la dreapta și de sus în jos: în nuanța ocru semnată de Mango, cu nasturi dubli de Pull and Bear, sub formă de kimono, de Zana Bayne pentru &Other Stories, în sti militar, de Mango, în versiune lungă, de H&M și tip halat, semnat de Bimba și Lola.

jachete-catifea

Strâmtă și cu mânecă lungă este propunerea de la Bershka. Deși putem găsi o rochie furou în aceeași nuanță la Zara. Tot aici putem găsi una cu mânecă scurtă, și versiunea pichi pe care o propune Topshop.

rochie-catifea

Pe lângă sandale, botinele oferă versiunea lor de catifea în această toamnă. Sunt de diferite stiluri și culori. De la stânga la dreapta și sus în jos: mov de la &Other Stories, roșii de la Yves Saint Laurent, plate de la Topshop, stil câmpenesc de la Coolway, de la Dries Van Noten ce au apărut pe pasarelă, modelul albastru de la Aquazzura, cele negre de la Topshop, cu toc și de culoare roșie de la Zara și mov de la Zalando.

botine-catifea

În stil culotte, de culoare albastră disponibili la Bershka, vișinii la Mango. Cosette optează pentru modelul palazzo, iar Bershka dispune de versiunea sa sport în nuanță cărămizie.

pantaloni-catifea

Vreți o rochie diferită? Acest model de catifea, de culoare gri este perfect pentru a surprinde.

rochie-catifea-zara

Ar fi bine să încercăm să combinăm piesele din acest material cu altele mai casual precum sunt blugii. O ținută reușită cu siguranță.

tricou-catifea-bershka

De catifea de culoare verde, centura cu o mare cataramă este de la Uterqüe.

centura-catifea-uterque

Tricou și pantalon din catifea de culoare gri, o ținută disponibilă în noua colecție Mango.

total-look-catifea-mango

Acest pantof din catifea albastră este o propunere a firmei Lolita Blu.

pantof-catifea-lolita-blu

Catifeaua în această culoare îndrăzneață poate fi folosită pentru multe piese vestimentare. Această rochie este de la Zara.

rochie-catifea-galbena-zara

Clutch-ul de catifea de culoare neagră se poate găsi în noua colecție de la Mango.

geanta-neagra-mango