O plimbare prin moda anilor ’80

Daca exista un moment care a marcat moda, acesta este anii ’80 . Pentru ca, desi deceniile anterioare au fost marcate de sosirea noilor tendinte, se pare ca anii optzeci au obtinut un succes fara precedent. Femeia s-a simtit mai libera ca niciodata. De asemenea, muzica si cinematograful au dat o relatare buna.

Madonna a fost una dintre marile celebritati care s-a lasat dusa de tendintele anilor ’80 . O lume care a fost vazuta dintr-o alta perspectiva. Culoarea a intrat in viata celebrului si a celor care nu erau atat de mult. Imbracaminte avansata, accesorii XXL si tot ce trebuie sa stiti, in aceasta plimbare prin anii ’80.

Principalele caracteristici ale modei anilor ’80

Nu este usor sa definiti moda anilor ’80 in cateva cuvinte. Dar nici nu este imposibil, asa ca am ramas cu culori neon si accesorii extra-mari . Doua elemente de baza pentru a putea atinge un stil extrem de inovator. Volumele isi croiau drum si nu numai in haine, ci si in coafuri, pe care le vom vedea mai tarziu.

Tendintele au optat pentru haine din denim care au inceput sa para pline de lacrimi si, desigur, insotite de o varietate de ecusoane sau petice. In plus, compozitia diferitelor tesaturi a devenit de baza pentru aceleasi aspect. Colantii si ciorapi Fishnet combinati cu dantela si tul ar fi principala sursa de inspiratie pentru multi. Nu exista un singur stil, dar pentru a reusi, trebuia sa le combini pe toate.

Stiluri de baza ale modei anilor optzeci

Desi impresia ca este un haos la moda, nimic nu este mai departe de realitate. In acest caz, trei stiluri s-au distins perfect pentru a putea fi acomodate in functie de nevoile zilelor noastre.

Stil sport

Este unul dintre cele mai amintite. Moda sport are prea putin de- a face cu moda de acum. Desi uneori, cu siguranta ati folosit din nou mai multe articole. Pentru a marca fiecare exercitiu, cel mai bine era sa te lasi purtat de un body. Desigur, intotdeauna in culori stralucitoare. Un complement mai mult decat de baza si care, asa cum spunem, nu ar fi ultima data cand l-am vedea. Desigur, fara a uita benzile care erau asezate de frunte.

Stil casual pentru zi

In acest caz, revenim sa vorbim despre cele mai largi si colorate tricouri. In plus, aveau si gaturi neregulate sau atat de unice, fara umeri. Cele mari din denim – pantalonii mulati erau la ordinea zilei. Desigur, nu putea sa lipseasca cerceii uriasi si compozitia bratarilor una dupa alta, precum si pantofii cu sosete destul de spectaculoase.

Desi am mentionat ca culorile sunt primordiale, a existat si o parte mai relaxata a modei. De aceea, combinatia de negru cu imbracaminte din denim a fost doua mari stimulente. Desigur, incercati intotdeauna sa aveti accesoriile. Nu iti poti imagina un stil din anii ’80 fara ele. Blugi, rochii scurte, fustele care sunt combinate cu cercei mari, ochelari sau palarii. Care ai alege?

In ceea ce priveste machiajul anilor optzeci, nuantele de roz au fost combinate cu mov si chiar galben. Desigur, atingerea de sclipici sau sclipici a pus capat intotdeauna unui machiaj bine facut. Fardul si rimelul au completat un stil foarte marcat, care a evidentiat paleta de culori pe care nici nu le-am folosi astazi.

Coafuri si machiaj din anii ’80

In ceea ce priveste machiajul anilor optzeci , ce sa spun, dar culorile isi faceau drum inapoi. Nuantele de roz au fost combinate cu mov si chiar galben. Desigur, atingerea de sclipici sau sclipici a pus capat intotdeauna unui machiaj bine facut. Fardul si rimelul au completat un stil foarte marcat, care a evidentiat paleta de culori pe care nici nu le-am folosi astazi. Un timp pentru a nu uita niciodata!