10 modele simple de unghii pentru manichiura minimalista

Cateva straturi de o culoare solida a lacului de unghii este un clasic atemporal, dar uneori doriti un indiciu mai mult zhuzh, fara a trece la un design complet elaborat. Ganditi-va la modele minimaliste rationalizate, accente super subtile si detalii abia acolo – toate gata sa completeze fara efort orice tinuta sau ocazie. 

Aceste 10 modele simple de unghii sunt perfecte pentru oricine isi doreste o manie sic discreta, care inca face o declaratie. Recreeaza-le exact asa cum sunt sau nu ezita sa-ti dai propria intorsatura asupra designului schimband culoarea sau detaliile minuscule. 

Dragut in roz

Canalizeaza putina putere Barbie cu aceste unghii minimaliste roz aprins. Picteaza doua dintre unghii intr-o nuanta roz-nud, apoi degetele ramase intr-un roz intens. Aplicati doua puncte mici de roz pe unghiile nude cu un instrument de punctat pe unghii si sigilati totul cu un strat superior.

Verde masline si dungi

Joaca-te cu spatiul negativ prin aceasta idee simpla de design de unghii. Incepeti cu o baza cremoasa nud pe fiecare unghie, apoi maturati un verde masline moale in diagonala pe fiecare varf. Terminati cu dungi negre subtiri orizontale si verticale alternative pe fiecare unghie.

Spatiu negativ din aur roz

Aceasta manichiura super sic incepe cu o baza opaca cremoasa cu un finisaj mat. Pentru un contrast sofisticat, foloseste o perie fina pentru unghii pentru a captusi perimetrul fiecarei unghii cu un lac stralucitor de aur roz. Finalizati cu o alta linie pentru a crea o manichiura franceza cu spatiu negativ.

Noroc Nails

Evil Eye alunga orice rea-vointa fata de purtator, asa ca s-ar putea sa-ti oferi putin noroc cu acesta. Aplica o baza cremoasa transparenta care se potriveste cu nuanta pielii tale, apoi deseneaza pe ochii tai cu un instrument de punctat pe unghii. Incepeti cu albastru inchis, stratificati pe alb, apoi terminati cu un punct mic de albastru inchis deasupra. Bucatile minuscule de folie de aur sunt optionale, dar o atingere placuta.

Minimalism abstract artistic

Aceasta manichiura artistica este foarte usor de recreat, dar cu siguranta iti va castiga complimente oriunde mergi. Cel mai bine, va puteti juca cu schemele de culori potrivite preferintelor dvs. Picteaza trei dintre unghii intr-o nuanta nud si aplica un strat superior mat. Aplicati un punct pe unul si un zig-zag pe celalalt cu unelte pentru unghii. Pentru celelalte doua unghii, alege doua nuante complementare si finiseaza cu un strat de acoperire lucios.

Fiery Orange Double French

Aceasta manichiura de foc combina o manichiura frantuzeasca inversa in spatiu negativ cu o manichiura traditionala frantuzeasca. Dupa ce ti-ai pictat unghiile cu un lac transparent semi-opac, alege un portocaliu deschis pentru a crea jumatatile de luna la baza si un portocaliu stralucitor pentru a crea frantuzul deasupra.

Gradient de curcubeu pastel

Imbratiseaza curcubeul pastelat cu aceasta manichiura colorata cu gradient. Pare complicat, dar este un design simplu de unghii de scos. Incepeti cu o baza alba de lac de unghii, astfel incat culorile sa apara. Apoi, aplicati patru culori intr-un model de sah pe un burete de machiaj. Indepartati excesul de lac si apoi apasati buretele direct pe unghie de mai multe ori. Finalizati cu un strat de acoperire stralucitor.

Mov si Aur

Contrastul de mov crem mat si aur stralucitor face o manichiura stralucitoare cu acest design simplu de unghii. Aplica culoarea de baza pe fiecare unghie, folosind un top coat lucios pentru doua sau trei unghii si un top coat mat pentru unghiile ramase. Taiati banda aurie stralucitoare pentru unghii in triunghiuri si aplicati pe unghiile mate. 

Alb lapte pe alb francez

O manichiura clasica frantuzeasca este un design simplu de unghii care nu se va demoda niciodata, dar aceasta varianta alb-pe-alb se simte deosebit de cool. Incepeti cu o baza alba laptoasa pe fiecare unghie, apoi utilizati un lac de unghii alb opac pentru a crea varfurile.

Roz si Portocaliu

Luati-va manichiura roz indrazneata in sus, incorporand o sectiune portocalie contrastanta in fiecare unghie. Puteti folosi pensula pentru unghii pentru a crea sectiunile portocalii sau o perie pentru unghii, daca este mai usor. Finalizati cu un strat super lucios.