Idei la modă de a purta un top scurt

Cu câteva sezoane în urmă, un articol nou și interesant de îmbrăcăminte a cucerit inima iubitorilor de modă din întreaga lume. Și chiar dacă este destul de mic și foarte drăguț, mulți dintre noi au crezut că va dispărea la fel de repede cum a apărut. Dar topul scurt este aici pentru a rămâne și este mai la modă ca niciodată.

Și putem vedea de ce. Este ușor de purtat și îl puteți potrivi cu orice tip de îmbrăcăminte, cum ar fi blugi, fuste sau pantaloni scurți. Dar trebuie să vă avertizăm că pentru a purta un top scurt, trebuie să aveți un abdomen destul de frumos, fără grăsime abdominală.

Topurile crop sunt o tendință uriașă pentru vară, care apare pe pistele unor designeri cum ar fi 3.1 Phillip Lim, Diane von Furstenberg, Thakoon și Alice + Olivia. Această piesă elegantă este un must-have pentru arsenalul de modă al fashionistelor. În timp ce s-ar putea să credeți că este o tendință dificilă sau riscantă, suntem aici pentru a vă arăta o multitudine de modalități de a purta această tendință. Deoarece topurile scurte sunt atât de versatile, fiecare fată poate găsi o modalitate de a-l purta într-un mod care este confortabil pentru ea!

Deci, dacă doriți să vedeți cum poartă celelalte fete un top scurt în acest sezon, puteți găsi o mulțime de idei în galeria de mai jos!