Idei de combinare a diferitelor fuste midi

Fustele midi s-au transformat într-o mare referență a modei. Datorită stilurilor diferite se poartă mereu. Întotdeauna se pot combina și purta la diferite evenimente din timpul zilei. Pe de o parte, există fuste cloș, în culori și cu imprimeu, iar pe de altă parte, există fuste creion. Datorită acestei varietăți, pe lângă faptul că ne creăm ținute foarte originale, de asemenea ne punem în valoare silueta. Pentru evidențierea siluetei este foarte potrivită o fustă dreaptă. Pentru acoperirea burții sau a șoldurilor este foarte potrivită fusta cu croială evazată. 

 Fuste midi cu imprimeu

Imprimeurile ne încântă și este ceva care nu poate fi ascuns. În plus, fiind în perioada primăverii, ar fi foarte bine să purtăm imprimeuri florale, originale sau etnice. Toate aceste opțiuni se pot combina cu diverse stiluri.

fuste midi clos cu imprimeu

Cu o fustă bicoloră în alb și negru nu vom avea probleme, atunci când va trebui să o combinăm. Putem purta ambele nuanțe, creând o ținută lejeră și mereu potrivită. Dacă preferăm o fustă cu imprimeuri florale, atunci putem combina pantofii și geantă cu una din culorile fustei.

fuste midi cu imprimeu

Atunci când vorbim de fustă imprimată, articolul din partea de sus trebuie să fie într-o singură culoare ( atât alb, cât și negru sau chiar o nuanță pastel). Alegerea culorii depinde însă de evenimentul unde vom purta o astfel de ținută. Pentru o ținută mai originală, ar fi bine să alegem din nou culoarea pielii.

Fuste cloș în alb și negru

Discrete și elegante, așa se pot defini fustele care sunt în două culori clasice prin excelență.  Deși cu ajutorul lor putem realiza cele mai frumoase și mai colorate combinații, putem alege aceste nuanțe și pentru finalizarea ținutei.

fuste midi

Ne putem crea o ținută modernă și ingenioasă cu ajutorul unui crop top. Bineînțeles că, din nou, dacă vrem o ținută în culori mai vigrante, ne putem combina ținuta cu pantofi colorați. Vom obține un efect impactant datorită acestora și a culorilor de pe fusta midi.

Fuste creion

Deși fustele cloș vor fi cele care se vor purta în acest sezon, nu puteam să nu amintesc de fustele creion care și ele au lungime midi. Fără îndoială, este o formă perfectă, ce denotă bun gust și eleganță.

fuste creion

În acest sezon, dungile vor fi protagoniste alături de flori și, bineînțeles, vor apărea și pe acest tip de fuste. Pentru un stil de zi cu zi, le putem combina cu sandale cu platformă în culori neutre precum bej sau maro. Pe de altă parte, eleganța va putea fi observată datorită fustelor de dantelă bej. O culoare care se combină cu altele mai izbitoare precum verde.

fuste midi creion

Până vine căldura, ne putem bucura de ținute cu fustă de piele. Le putem combina cu bluze subțiri sau tricouri clasice. Același lucru este valabil și pentru fustele licra care se combină foarte bine cu geci de piele. Dacă bluzele cu dungi fac parte din articolele vestimentare vedetă, trebuie să ținem cont de faptul că se pot combina cu fuste lungi în nuanțe clasice.

Toate acestea, pentru a crea o ținută elegantă, se poartă cu pantofi cu toc. Un stil clasic, simplu, plin de bun gust. Indiferent de forma corpului, de stilul ales, întotdeauna vom putea găsi o fustă midi frumoasă.