Maniere mai puțin convenționale de combinare a unei cămăși albe

Există anumite articole vestimentare care sunt un must have în șifonierul oricărei femei. Sunt articole clasice esențiale care ne pot scoate din încurcătură în orice ocazie. Dacă avem o rochie neagră, un pantalon elegant, o cămașă albă, niște blugi și o fustă neagră, avem jumătate din articolele de care avem nevoie pentru o ținută. 

Rochia scurtă neagră deja se știe că este un articol clasic esențial în garderoba noastră, de aceea nu voi insista asupra ei. Astăzi voi discuta de cum să combinăm o cămașă albă. Vă voi prezenta câteva maniere mai puțin convenționale de combinare a acesteia. Dincolo de combinarea ei cu un costum, fie cu pantalon, fie cu fustă, există și alte posibilități interesante pe care ar trebui să le explorăm. În cele ce urmează vă voi da câteva exemple. 

 Cămașă albă cu pantalon

Pare o alegere simplă și destul de evidentă, dar cu toate acestea, există combinații în afara plictisitorului pantalon elegant, care dă ținutei un aer chic și modern:

  • Blugi tip boyfriend- Acești blugi ușor largi și casual,  care după cum indică și numele lor, par împrumutați de la vreun iubit, sunt foarte la modă în prezent. Putem distruge imaginea serioasă și elegantă a cămășii noastre combinând-o cu astfel de blugi. Ținuta o putem completa cu o pălărie și niște pantofi sport tip Converse.
  • Pantalon cu talia înaltă- Alegerea unui pantalon elegant cu talie înaltă, cu croi foarte larg sau drept, este una foarte potrivită. Este o tendință la modă. Putem combina acest pantalon cu camașa albă, o vestă descheiată tricotată, o diademă lată în stilul anilor 20 și niște mocasini. Vom obține o ținută foarte boemă.

camasa alba+ pantalon

Cămașă cu fustă

O fustă creion se potrivește perfect cu o cămașă elegantă. Totuși, nu este unica opțiune. Putem combina cămașă cu aproape orice tip de fustă fără nicio problemă:

  • Fustă plisată- Acest tip de fustă, cu talia înaltă și până la genunchi sau lungă, se poartă mult în acest an. Dacă suflecăm cămașă până la cot și o combinăm cu o fustă până la genunchi, o eșarfă lată sau o diademă cu lanț, ne vom crea o ținută pun up foarte interesantă. Putem purta tocuri sau balerini.
  • Fustă cu volane- Dacă purtăm cămașa cu o fustă scurtă cu volane, niște ciorapi negri și tocuri cui, ne vom crea o ținută foarte sexy și ideală pentru o petrecere ce are loc seara. Ne putem juca și cu texturile și ne putem alege o fustă cu volane din diverse materiale.

camasa alba+fusta

Cămașă cu rochie

Deși este greu de crezut, de asemenea, putem combina cămașa elegantă cu o rochie. Această ținută permite mai puține combinații, dar cu rochia adecvată, vom obține o ținută foarte originală:

  • Rochie tricotată- Fie că este cu mânecă scurtă, lungă sau tip vestă, aproape orice rochie tricotată va arăta genial cu cămașa noastră. O putem combina cu balerini, pantofi tip Oxford sau tocuri. Această ținută este foarte versatilă, o putem purta la locul de muncă, la o întâlnire, sau chiar chiar la cumpărături.
  • Rochie clasică- Dacă vrem să ne îmbrăcăm elegant, dar sofisticat, putem încerca combinarea cămășii cu o rochie elegantă. Rochia trebuie dintr-un material gros, fără mâneci și cu croială clasică. Accesorizăm ținuta cu bijuterii adecvate și niște tocuri simple și ținuta este gata.

camasa alba +rochie