Cum se combină costumul gri

Exponentul eleganței, în ceea ce moda masculină se referă, este folosirea costumelor. Când vorbim de costumul gri, vorbim de articolul vestimentar comod din vestimentația bărbaților. Trebuie doar să aveți un costum gri și să-l știți să-l combinați, pentru a fi galanți. În acest articol vă voi spune cum să combinați un costum gri de bărbați și toate sfaturile necesare pentru a arăta spectaculos. 

Maniera de a vă îmbraca și bunul gustul spune mult despre voi. De aceea este bine să combinarea îmbrăcămintei este fundamentală. O primă impresie se poate face doar o dată, fie că este o întâlnire de afacere, sau de o petrecere. Vestimentația întotdeauna este importantă. De aceea, înainte de a decide cum să combinați un costum gri, fiți atenți la stilul evenimentului, formal sau informal.

costum-gri-cravata-gri

Nivelul formalității sau informalității depinde de combinația costumului cu cămașa, cravata, pantofi și alte accesorii. Costumul gri se poate utiliza întotdeauna, în toate sezoanele, spre deosebire de celelalte culori.

costum-gri

Culoarea gri transmite, securitate și simțul practic. Combinația clasica a costumului gri este cu cămașă albă. Nu contează dacă costumul este gri închis sau deschis, întotdeauna va arăta bine în această combinație. Pentru o cămașă albă este cel mai bine să folosiți o cravată în nuanțe de albastru închis, roșu opac, sau nuanțe pastelate care se asortează cu culoarea intensă de gri.

Este fundamental să se creeze o armonie în momentul în care vă îmbrăcați. Dacă alegeți un costum gri deschis, optați pentru cravate în culori pastelate fiindcă, în acest caz, nuanțele închise pot fi prea izbitoare. Nu se întâmplă același lucru cu gri închis, având în vedere că, cu această nuanță merge orice nuanță anterioară.

Când este vorba despre cămăși colorate, orice tip de cravată este potrivit. Puteți alege o cravată de aceeași culoare cu a cămășii, dar nu de aceeași nuanță. De exemplu, o cămașă de culoare roșu închis se combină bine cu o cravată roz pal.

Cămășile colorate se pot combina cu cravate imprimate sau cu dungi, dar nu uitați că trebuie să fie în gama de culori ale cămășii, și în același timp să contrasteze. Adică, puteți folosi un imprimeu în nuanțe puțin mai intense sau mai deschise decât cămașa.

costum-gri-cravata-rosie

Cămășile imprimate, de asemenea, sunt o opțiune bună pentru un costum gri. În acest caz cravata trebuie să fie simplă, și în aceleași nuanțe ale cămășii. Același lucru este valabil dacă cămașa este cu dungi. Alegeți o cravată în aceleași nuanțe. Nu amestecați imprimeuri cu dungi.

Dacă aveți umerii lați, ideal ar fi să alegeți o cravată lată. Dacă umerii sunt înguști, este bine să alegeți o cravată subțire. Țineți cont de nuanța pielii atunci când alegeți cămașa. Tenul vostru va fi o referință excelentă pentru alegerea cămășii.

Dacă pielea are tentă de roz, nuanțele verzi sunt potrivite pentru voi. În schimb, dacă pielea este albă, este ideal să alegeți cămăși în culori albastre și bleu ciel. Dacă tenul este închis, puteți alege orice culoare. Toate vi se vor potrivi.

Pantofii aleși depind de ocazie. Cei de lac merg doar la nunți și gale. În alte ocazii nu foarte speciale, cele mai potrivite culori sunt maro închis și negru închis. În caz contrar, vor fi de aceeași culoare, dar în nuanțe deschise. Pantofii sport nu se combină bine cu costumele.