Cum să te îmbraci să pari mai tânără

În acest articol, vă vom prezenta câteva trucuri pentru a crea un aspect tineresc prin haine și accesorii. Din nou, trucul este de a construi un stil care este proaspăt, natural și curat.

Dar să analizăm în detaliu cum să arătăm mai tinere în câțiva pași:

Culori

Este uimitor cum culoarea este capabila sa ne ofere un aspect mai sanatos si mai luminos. Și nu este doar o chestiune de Armocromie, strâns legată de amestecul de piele-ochi-păr. Este culoarea cea care ne face să arătăm mai tineri și mai pozitivi, ca atitudinea în general. Dacă credeți că negrul total arată bine la orice vârstă, este timpul să vă răzgândiți!

Îmbrăcăminte

Problema reală apare când ne aflăm prinși între două stiluri care nu ne aparțin: o ținută de adolescent ar fi dificilă și contraproductivă prin comparație; o ținută ca de bunică ar arăta o atitudine frustrantă și resemnată. Deci, aici trebuie să facem o strategie!

Dacă găsirea timpului în stil este dificilă, să nu-i dăm deloc. Să ne concentrăm asupra unui stil fără întrerupere: simplu, dar nu prea auster; actual, dar nu prea modern. Pentru a fi clară: da la blugi, da la sacou, dar combinat cu un tricou.

Accesorii

Cel mai bun lucru la accesorii este că arată frumos la orice greutate și vârstă (în opinia mea, de aceea femeile iubesc foarte mult gențile și pantofii). Alegeți modele iconice și versatile și nu fiți timide: de la verde deschis la forme și culori pentru genți, curele, pălării … Pantofii merită o altă discuție. Înțeleg că tocurile sunt deseori nepractice, dar există și niște pantofi plați care sunt foarte eleganți: pantofi cu șiret, stil papuci, sandale și balerini.

Nu aveți nici o scuză: pantofii nu pot fi aleși (numai) pe baza confortului.