Cum să te îmbraci pentru vacanța de Crăciun

Cele mai chibzuite persoane au făcut deja rezervare pentru vacanța de iarnă și se pregătesc de zor pentru evadarea din orașul prăfuit. Dacă printre ele te numeri și tu, nu îți mai rămâne decât un singur lucru de făcut: pregătirea bagajului. Poate fi un pic cam devreme ca să vorbim despre asta, nu? Mai este aproape o lună până la Crăciun, însă noi am pregătit o listă pentru tine pe care o poți salva, iar apoi o poți consulta când te simți pregătită să împachetezi.

Și te sfătuim să nu lași totul pe ultima sută de metri. Perioada sărbătorilor este una destul de aglomerată și la fel și cea dinaintea ei. La serviciu vei primi o mulțime de task-uri înainte de zilele libere, ca și cum șefii ar avea impresia că nu te mai întorci. Mai sunt și cadourile pe care trebuie să le lași celor dragi, în cazul în care te hotărăști fix de Crăciun. Și știm cât de mult timp pierzi la cumpărături, alegând darul perfect. Drept urmare, iată ce credem noi că trebuie să conțină bagajul tău de vacanță, indiferent că alegi o destinație din țară sau de peste hotare. Rolul nostru este să ne asigurăm că nu ai uitat nimic.

Iar cel mai bun pont pe care ți-l putem oferi, este să-ți creezi ținutele în funcție de zilele pe care le petreci în vacanță. Iată cum.

Ținuta nr. 1 Capa la modă

Doamnelor și domnișoarelor, în acest sezon revine în tendinșe capa. Adică acea pelerină cochetă care va transforma o ținută simplă, într-una extrem de fashion. Drept urmare, nu aveam cum să nu ne îndreptăm și noi atenția asupra acestui articol vestimentar și să vă spunem cum să îl purtați pentru a fi mereu atrăgătoare și cochete, mai ales în vacanță. Puteți alege să o purtați cu skinny jeans și botine în timpul zilei sau chiar cu o rochiță ceva mai lungă pe dedesubt seara, pentru o ieșire la o cafenea, în oraș.

tipuri de capa

Ținuta nr. 2 Puloverele tale preferate

Nu uita să strecori în bagaj, cel puțin trei pulovere preferate, confortabile. Două dintre ele pe poți păstra pentru ținuta de purtat pe drum (dus și întors). Iar unul pentru o ieșire, asorta cu o fustă cu cloș și dres simpatic, cu model. Cele de purtat pe drum, le poți asorta cu pantaloni cu talie înaltă. Poți alege astfel și pulovere mai scurte în talie.

pulovere de purtat pe drum

Ținuta nr. 3 Fusta midi la modă

Pentru un look casual cu accente rebele, se poate opta pentru o fustă midi din piele crem cu un pulover tricotat şi pantofi cu toc mediu. Foarte la modă vor fi fustele midi cu cloș, dar care să nu fie foarte înfoiate. Mai poți purta fusta midi și cu o bluză feminină cu guler bogat, vintage. Dacă ești mai scundă, poartă neapărat această fustă cu tocuri.

se poarta fusta midi

 

Ținute nr. 4 Rochițe de iarnă

Alege câteva rochii de iarnă pe care să le porți cu dres ceva mai gros. Poți alege modele din catifea, cu imprimeuri florale de iarnă sau din tricotaj. Dar nu te lăcomi. Alege atâtea rochii câte crezi că ai nevoie. Nu are rost să le cari inutil după tine, dacă nu o să le porți. Mai ales dacă urmează să călătorești cu avionul, cu trenul sau cu autocarul.

rochie de iarna