Cum să porți fusta plisată

Nu mai este doar o uniformă școlară, fusta plisată a ajuns o tendință în 2017. Pe pistele Christian Dior și Guy Laroche, fusta plisată în acest sezon este feminină și vaporoasă, ajungând până la genunchi sau mini.

Fusta acestui sezon vine într-o varietate de culori și texturi, de la culori subtile de bej și neutre, care sunt perfecte pentru birou și în țesături metalice. Cu talie înaltă, ea se potrivește cu toate tipurile de corp, creând o siluetă feminină. Ne place această tendință pentru primăvara și vara anului 2017.

Vă vom arăta câteva modalități simple și fanteziste de a purta cea mai tare tendință din acest sezon. Sfatul nostru de top: țineți restul ținutei simplu – nu doriți să distrageți atenția de la această piesă declarație!

Păstrați îmbrăcămintea elegantă și clasică cu o fustă neagră plisată – sigur va deveni esențialul dulapului de zi cu zi. Aceasta este un aspect extrem de versatil, care poate fi folosit pentru a o purta cu pulovere mai casual. Ați putea păstra lucrurile monocrome cu un top de culoare neagră sau cărbune, pentru un costum relaxat. Sau adăugați stropi de culoare cu un top în culori luminoase contrastante. Pentru cei mai îndrăzneți, o fustă din piele neagră plisată va adăuga un vibe edgy ținutei, asigurându-vă. Asociați cu o pereche de cizme cu toc pentru a completa aspectul.